Artistul a fost invitat în platoul Europa FM unde a vorbit despre cariera sa. Gabriel Cotabiţă arată bine şi se simte bine în 2019. Are o piesă nouă pe care fanii o aşteaptă de mult. Piesa se numeşte ”O nouă zi” şi este frumoasă. Momentan, artistul nu se simte pregătit să urce pe scenă.

Cu toate astea, are de gând să organizeze un turneu pentru fani, în toată ţara. Gabriel Cotabiţă va fi ajutat de Alina, soţia lui.

Cum arată Gabriel Cotabiţă în 2019

„Deocamdată nu. N-aş putea-o cânta deocamdată pe scenă, pentru că s-ar putea întâmpla să mă apuce plânsul. Mie mi se întâmplă foarte rar asta. Mi s-a întâmplat când am cântat „Ave Maria” la Gala Chapeau şi acum, când nu mi s-a mai întâmplat la o piesă de-a mea înainte de-a fi dată pe radio. Şi am descoperit că, atunci când o ascult, mi se umezesc ochii. Atenţie, eu fiind extrem de tare cu mine”, a spus Gabriel.

„O nouă zi e o nouă şansă/O nouă zi, când pot să aleg alt început/ Şi mai am mult de străbătut/ Şi vise am cât pentru încă o viaţă./ O nouă zi, o altă dimineaţă/Şi mâine iar va fi o nouă zi./Multe porţi mi s-au închis,/Dar am şi urcat adeseori pe culmi de vis, /Am sperat şi am disperat, / Uneori trăim iubind intens. / Am pierdut, dar nu am regretat', spune Cotabiţă în noua lui melodie.

Gabriel Cotabiţă îşi iubeşte soţia la nebunie

„Faptul că sunt căsătorit este un mare noroc, pentru că se putea să nu fiu căsătorit, şi atunci era mai complicat. Norocul meu este cu Alina care, de bine, de rău, mă menţine în stare de funcţionare, adică cu picioarele pe pământ”, a spus Cotabiţă.

Pisica lui Gabriel Cotabiţă a murit în 2016

Un alt episod pe care artistul l-a povestit la Europa FM este dubios. Pisica lui era agitată în ziua în care artistul a fost la un pas de moarte. Cu toate că nu se afla în sala de fitness cu Gabriel Cotabiţă, felina a simţit că stăpânul ei e în pericol.

„Mi s-a povestit că, în secunda în care căzusem şi am fost luat de salvare, pisica s-a pi**t şi s-a c***t în toată casa. Iar la un an după asta, după ce am venit eu acasă, a murit”, a mărturisit Gabriel Cotabiţă.