Cei doi îşi trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioşilor sau ai presei. Dar iată că, la început de 2019, Feli Donose a publicat pe contul ei de socializare prima imagine cu Cătălin, iubitul ei şi tatăl fetiţei sale.

'Sunt norocoasă, pentru că sunt îndrăgostită de cel mai bun prieten', a scris cântăreaţa la descrierea fotografiei.

Feli Donose şi Cătălin, relaţie din 2017

Cei doi s-au cunoscut la o nuntă la care Feli Donose a cântat. Au socializat în acea seară, au făcut schimb de date de contact şi au avut o relaţie la distanţă, timp de câteva lui. Cătălin locuia, la vremea respectivă, peste hotare.

„E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100 %, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a declarat Feli.

Cum arată iubitul lui Feli Donose

După câteva luni, Cătălin a decis să se reîntoarcă în România. Cei doi şi-au continuat povestea de dragoste din care a luat naştere o fetiţă frumoasă şi iubită.

„Cred că o să fiu o mămică protectivă. Sunt destul de panicoasă, dar sper să nu fiu exagerată. Se zice că nu e bine să îţi doreşti să fii prietena copilului tău, dar eu vreau să îi fiu prietenă, aşa cum sunt eu cu mama, cu care pot să vorbesc de toate. Eu, când sunt cu emoţii, bune sau rele, pun mâna pe burtică şi îi vorbesc fetiţei, ca să se liniştească. Iar Cătălin stă noaptea cu mâna pe burta mea şi dimineaţa negreşit vorbeşte cu ea”, a declarat Feli înainte să devină mămică.