1.Trezeşte-te cât mai devreme

Modul în care îţi gestionezi timpul dimineaţa are un efect direct asupra stării tale de spirit. Ai nevoie de un timp al tău, în care să iţi pui ordine în gânduri şi să îţi planifici ziua. Sau, pur şi simplu să te bucuri de o cafea în linişte, fără nici un alt gând. Dacă eşti mereu pe fugă şi nu reuşeşti să faci totul în tihnă, stresul se va acumula şi ziua ta nu va începe în mod pozitiv.

2.Elimină gândurile negative

Starea ta este influenţată în mod direct de ceea ce gândeşti. Este extrem de important să fii pozitiv, pentru că modul în care înveţi să gândeşti este direct proporţional cu starea ta de spirit. Încearcă să lucrezi cu tine însăţi, să fii optimist şi să ai încredere în propriile puteri. Tu decizi cum o să fie ziua ta.

3.Mănâncă sănătos

Modul în care te alimentezi are legătură directă cu starea ta. Dacă obişnuieşti să mănânci sănătos, atât corpul cât şi mintea ta o să fie alimentate şi o să faci faţă provocărilor zilei cu brio. Secretul este să ai mese regulate şi pline de vitamine.

4.Învaţă să spui NU

Oricât de greu de crezut ar fi, faptul că refuzi să faci anumite lucruri care te încarcă negativ şi îti provoacă un disconfort, te ajută să eviţi situaţiile stresante. A învăţa să spui “Nu”, să refuzi atunci când este cazul, reprezintă un atu esenţial. pentru starea ta de bine.

Stresul din viaţa ta poate să fie eliminat dacă începi să ai mai multă grija de tine. Oferă-ţi zilnic momente de relaxare, ai grijă să ai în preajmă mai mulţi oameni pozitivi şi vorbeşte mereu despre ceea ce simţi, fără să te închizi în tine.