Renunţă la obişnuitul coş cu dulciuri şi alege pentru el ceva mai original,care să îl facă să sară în sus de bucurie.

Mai jos îţi prezentăm 5 idei de cadouri speciale pentru cel mic:

Jucării

Jucăriile sunt cea mai la îndemână opţiune atunci când vine vorba de alegerea cadoului pentru copilul tău. Ştii că nu ai cum să dai greş cu această variantă,indiferent de ce ai alege,jucăriile sunt cele care îi distrează cel mai mult pe copii. Dăruieşte-i o jucărie potrivită vârstei lui,care să contribuie la creşterea sa intelectuală şi creativă. Aceasta nu doar ca îl va ţine ocupat,dar îl va ajuta sa înveţe lucruri noi şi interesante,iar tu te poţi implica în jocurile lui,luând parte la dezvoltarea sa.

Un birou

Fie ca este primul său birou,fie că vrei să îl înlocuieşti,acesta va fi încântat de noua piesă de mobilier din camera sa. Se va aşeza cu mai multă plăcere şi chiar va putea să fie mai concentrat,acordând mai multă atenţie temelor pentru şcoală.

O călătorie

În cazul în care te decizi împreună cu familia că vreţi să vă petreceţi Paştele într-un alt oraş sau o altă ţară,îl poţi implica şi pe cel mic în alegerea destinaţiei. Astfel,va şti că vacanţa va avea loc acolo unde el şi-a dorit. O altă variantă o reprezintă organizarea unui weekend într-un loc pe care el doreşte să îl vadă.

Îmbrăcăminte

Hainele pentru copii sunt cel mai util cadou pe care îl poţi face celui mic pentru că le va întrebuinţa pentru o perioadă mai lungă de timp şi se va putea implica în asortarea pieselor şi crearea propriilor ţinute.

Mâncarea sa favorită

Pentru cei mai mulţi copii,mâncarea favorită este reprezentată de cartofi prăjiţi şi pizza. După o masă plină şi copioasă cu bucate tipice Sărbătorilor Pascale,îi poţi oferi celui mic surpriza de a mânca una dintre mâncărurile sale preferate. 

Sursă foto: www.realsimple.com