Dacă simţi că lucrurile nu sunt în regulă cu privire la comportamentul partenerului tău, asigură-te întâi că ai motive pentru care trebuie să te îngrojorezi. Se întâmplă de multe ori să acţionăm impulsiv şi ajungem la scandaluri serioase, fără un fundament serios.  

Există însă câteva semne care ar trebui să îţi dea de gândit, deşi nu este neapărat ca acestea să corespundă unei posibile infidelităţi.  Un studiu la care au participat 1000 de cupluri a dezvlăluit care sunt cele mai comune semne care dau de gol un partener infidel.  


Semne că partenerul te înşală

1. Partenerul tău este mai atent cu nevoile tale decât de obicei. Acest fapt se datorează vinovăţiei pe care o simte. Brusc începe să-ţi cumpere flori sau cadouri? Ei bine, face asta doar ca să simtă mai puţin vinovat.

2. Nu strică să verifici şi tranzacţiile bancare. Dacă multe nu pot fi explicate, asta ar putea indica faptul că nu e atent doar cu tine.

3. Vorbeşte constant despre terminarea relaţiei, când vă certaţi. Spune frecvent: "Ce ai face dacă s-ar termina relaţia noastră?".

4. Devine foarte arţăgos sau cu schimbări de comportament. Pare foarte fericit şi zâmbareţ când pleci şi depresiv când stă lângă tine.

5. Nu vorbeşte cu tine, deşi locuiţi împreună. Pare că nu nici nu aude ceea ce spui. A devenit rece şi inconsiderativ cu sentimentele tale.

6. Începe să iasă în oraş mai des sau lucrează până târziu.

7. Pare dezinteresat şi cu mintea în altă parte în timpul sexului.

8. Îşi schimbă garderoba şi începe să aibă mai multă grijă de aspectul său fizic.

9. Devine ofensat repede când îi pui întrebări normale şi îţi cere să ştie de ce îl verifici.

10.Totodată, îşi ţine telefonul pe silenţios şi mereu aproape de el.


Sursa: la-psiholog.ro