Zahărul,periajul dinţilor,bicarbonat de sodiu sunt doar o parte din ele. În cele ce urmează,puteţi afla mai multe despre exfolierea buzelor.

1. Exfolierea corectă a buzelor - Metoda periuţei de dinţi

Puteţi face acest exercitiu de exfoliere cu ajutorul unui periuţe de dinţi veche,dar cu peri moi şi drepţi. Freacă uşor buzele,având mişcări circulare.

2. Metoda zahărului

Metoda zahărului este o altă tehnică pentru exfolierea corectă a buzelor.

Ia un castron şi amestecă un pic de ulei de măsline cu puţin zahăr. Adaugă mai mult zahăr şi ulei,pentru a face o cantitate mai mare de pastă. Singura cerinţă în această etapă este ca amestecul să fie sub formă de pastă.

Freacă uşor buzele,cu o cârpă moale. Masează-le cu mişcări circulare. Cu cât freci mai mult,cu atât buzele tale se vor exfoliamai mult. Clăteşte amestecul de zahăr şi ulei de măsline cu apă caldă. Componente acestui amestec nu sunt toxice şi nu va fi periculos dacă vei înghiţi un strop. În etapa finală,foloseşte un balsam de buze pentru a rehidrata pielea sensibilă. Buzele tale se vor simţi netede şi moi,după câteva minute.

3. Metoda bicarbonatului de sodiu pentru exfolierea corectă a buzelor

Acesta este un simplu exerciţiu de exfoliere al buzelor pe care îl poţi face,folosind bicarbonat de sodiu. Ia bicarbonatulşi amestecă-l bine cu apă pentru a forma o pastă cu particule abrazive şi apoi aplică pe buze. Bicarbonatul de sodiu şi apă nu hidratează buzele. Astfel,ai nevoie de un balsam hidratant pentru ele.

Câteva sfaturi în plus pentru exfolierea corectă a buzelor

Mierea este un hidratant bun pentru buze. Poţi aplica miere pe buze după exfoliere.

Poţi netezi buzele,folosind un luciu de buze care umflă buzele. Vei avea o senzaţie de furnicături pe buze,dar funcţionează.

Avertismente

Ar trebui să faci aceste exerciţii cu grijă. Frecarea prea tare poate deteriora buzele. Există posibilitatea foarte mare ca acestea să se crape. Fii blândă cu buzele tale.


Citeşte şi:

Buze sexy în câteva minute!

Seducţia buzelor roşii perfecte. Cum le obţii?