Iată câteva sfaturi care să vă ajute să nu treceţi unul pe lângă altul,fără să ştiţi ce aţi pierdut.

Îl recunoşti din prima clipă

(sau cum se spune,“e dragoste la prima vedere”)

Un lucru care este valabil pentru toate sufletele pereche,indiferent dacă relaţia este una romantică sau una platonică,este că cei doi se vor înţelege din prima clipă şi mai bine decât cu oricine altcineva. Acest sentiment de înţelegere reciprocă apare aproape instantaneu şi se aprofundează pe măsură ce ajungeţi să vă cunoaşteţi mai bine. Ceea ce începe ca râs comun la o glumă cu subînţeles,se poate transforma curând într-o relaţie pe viaţă. Fii atentă,deci,la toate acele momente de conexiune instantanee cu anumiţi oameni-nu ştii niciodata de unde sare iepurele!

Ţi se pare că te scalzi într-o mare de coincidenţe

Când îţi petreci timpul cu sufletul tău pereche,vei observa că parcă toată lumea contribuie la armonia şi bunăstarea voastră. Fii atentă la „semne”sau indicii. Te vei lovi de coincidenţe peste tot. Dacă vorbiţi despre o anumită melodie,s-ar putea să ajungi într-un loc unde fix asta se aude în boxe. Sau te gândeşti la un anumit număr şi-l vezi,la un moment dat,imprimat pe tricoul tipului care tocmai ce trece pe lângă tine. În esenţă,universul îţi trimite afirmaţii/confirmări că voi doi sunteţi meniţi. Nu ignora aceste semne!


Citeşte şi:

Terapia prin sărut,o minune pentru sănătate

Află tot ce trebuie să ştii despre preludiu!


Instinctul tău

Nu puţini sunt cei care afirmă „am simţit pur şi simplu că el/ea este sufletul meu pereche”. S-ar putea să percepi asta ca pe un val de intensitate (energie),gol în stomac,sau că inima ta s-a accelerat subit ori că timpul s-a oprit în loc. Şi gândeşte-te! Aceste simţăminte nu se întâmplă prea des,aşa că nu le ignora,ia-le ca pe sentimente instinctive.

O senzaţiede magnetism

În momentul în care te afli în imediata apropiere a unui suflet pereche,te vei simţi,probabil,atras iremediabil şi,chiar mai mult de atât,vei dori să intraţi în discuţie,cu orice preţ. Chiar dacă pare împotriva oricărei logici,acţionează în baza acestor instincte.

Eştiîn locul nepotrivit,la momentul nepotrivit

Şi asta este fix ceea ce face diferenţa! Întâlnirea sufletului pereche se produce,de cele mai multe ori,fix în zilele în care ceva sau totul merge prost,sau atunci când planul avut cade inopinat. Am auzit de cazuri în care ea,se înscrisese la un curs şi în ziua acestuia,nefiind umplute toate locurile,a fost trimisă pentru prima şedinţă,în sala de curs a unui grup mai avansat... Ştii ce urmează,nu? Fix acolo,în acea zi,şi-a găsit jumătatea!

De cele mai multe ori,căile complicate,deşi enervante,sunt şi cele mai benefice,şi în urma cărora ceva bun,ni se întâmplă (în genul unui premiu).