Berbec

Nu îţi mai plânge de milă. Este timpul să adopţi o nouă atitudine şi să îţi schimbi look-ul. Vorbim despre a scoate în evidenţă ceea ce te face specială,pentru că sunt o mulţime de pretendenţicare aşteptau să redevii disponibilă.

Taur

Eşti expertă când vine vorba de consilierea prietenilor care suferă din dragoste. Pentru tine,în schimb,nu ai nicio vorbă de alinare de spus. Nu te mai uita înapoi aşteptând cu nerăbdare un semn de la el. S-a terminat. Tot ce poţi face este să mergi într-o călătorie unde ai vrut de mult să mergi,dar unde nu aţi fost niciodată împreună,pentru a nu-ţi reaminti de el. Îţi reîncarci bateriile,plus că nu ştii ce îţi rezervă viaţa,poate îl întâlneşti şi pe cel care îţi va vindeca rănile.

Gemeni

Uită de ciocolată şi de mâncare de tip fast food. Spune da schimbărilor sănătoase. Să îţi îneci amarul în deserturi nu îţi oferă nicio satisfacţie pe termen lung. În schimb,încearcă să mergi la sală,să acorzi atenţie machiajului şi coafurii,poate faci şi câteva achiziţii pentru a-ţi schimba garderoba.

Rac

Fă curăţenie în dulapuri. Fostul iubit a plecat definitiv,aşa cum trebuie să plece şi tot ce îţi aminteşte de el. Dacă ai de dat câteva kilograme jos,acum este momentul să te ambiţionezi,pentru ca el să vadă ce a pierdut. Dar nu te mai întorci din drum,oricât te-ar implora!

Leu

Nu lăsa durerea să te doboare şi nu te închide în casă. A venit timpul să străluceşti. El a plecat,iar tu ai tot timpul să te ocupi doar de tine. Aminteşte-ţi:meriţi ce e mai bun!

Fecioară

Mergi cu spatele drept şi capul sus,indiferent de cât de greu îţi este. Găseşte noi motive să zâmbeşti. Tu nu ai nevoie de schimbări la exterior,fiindcă la tine radierea vine din interior. Lasă toate sentimentele negative să se risipească,pentru a putea privi cu încredere spre viitor.

Balanţă

Doar răspunde afirmativ invitaţiei prietenilor de a ieşi în oraş sau chiar de a petrece o zi întreagă la spa (meriţi din plin asta). Este timpul pentru cei 3 R:relaxare,recreere,recuperare. Atunci când te simţi bine,arăţi bine,iar asta nu are cum să treacă neobservat.

Scorpion

Este timpul pentru o schimbare. Poate să renunţi la părul lung,care îi plăcea atât de mult fostului,sau să revii la stilul rock,care lui îi displăcea. Fă ceva doar pentru tine,care să îţi aducă aminte de cât erai de fericită şi înainte de a-l cunoaşte pe el.

Săgetător

Eşti o fire independentă oricum,aşa că asta te va ajuta să îţi aminteşti de tot ce ai vrut să faci,dar nu ai mai făcut,de dragul lui. Mergi la cursuri de yoga pentru a te recupera şi nu uita cât eşti de drăguţă în noua ţinută de yoga. Asta îţi va ridica moralul.

Capricorn

Mizează pe machiaj. Evidenţiază-ţi culoarea frumoasă a ochilor cu un make-up îndrăzneţ. O schimbare de look te va ajuta să te simţi mai bine,chiar şi atunci când inima îţi este frântă.

Vărsător

Ai o mulţime de prieteni pe care i-ai neglijat de când ai început să ieşi cu fostul. Acum este momentul să le spui cât de rău îţi pare şi să reînozi legăturile. Vei vedea că nu va trece mult timp şi durerea din inimă va dispărea.

Peşti

Eşti o fire jucăuşă. Redescoperă asta. Sărbătoreşte despărţirea purtând haine vesele. Poţi chiar te înscrii la cursuri de dans. Asta îţi va ridica moralul în scurt timp.