Alegerea modelului potrivit de pantalon culottes

Alegerea modelului potrivit de pantaloni culottes este un aspect foarte important. El trebuie să aibă lungimea potrivită, dar depinde de înălţimea pe care o are fiecare, deoarece pantalonul se poate termina imediat sub genunchi sau sub gleznă. Aici contează foarte mult încălţămintea aleasă; poate fi o pereche de sandale (fără toc sau cu toc) şi pantofi cu toc, însă depinde ce stil adoptă în acea zi – casual sau office spre elegant.


Culoarea

Am văzut în magazinele de haine pantaloni culottes într-o varietate de culori. Începând cu negru, albi, vişinii până la galbeni, maro, kaki, roşii etc. Mai mult, este modelul de pantalon pe care-l poate include în ţinută şi iubitorul de denim. Se găsesc în diferite nuanţe de albastru, putând fi incluşi cu uşurinţă în stilul tău.


Asortarea pantalonului cu restul ţinutei

În funcţie de culoarea pe care o are pantalonul, în partea de sus poţi opta pentru un top, o cămaşă, un tricou. Aşa cum am mai sus, contează foarte mult stilul pe care-l adopţi. Dacă ţinuta este una de birou, atunci ea poate fi formată dintr-o pereche de pantaloni culottes negri, o cămaşă şi pantofi cu toc. În schimb, dacă optezi pentru stilul casual, poţi alege foarte bine o pereche de pantaloni culottes, un tricou şi ca încălţăminte o pereche de pantofi sport, care sunt foarte confortabili şi uşor de asortat.Credite foto: www.thesimilarish.com; www.f-rules.com; www.closetfulofclothes.com.