Cum poţi avea pielea fermă după dietă-Nu slăbi prea repede

Scăderea bruscă în greutate nu este dăunătoare doar pentru piele,ci şi pentru sănătate,deoarece este dat peste cap întregul metabolism. Este de preferat să scapi de kilogramele în plus treptat şi în timpul regimului să aplici pe piele creme grase,care să-i menţină elasticitatea şi să prevină apariţia vergeturilor.

Aplică frecvent creme pentru fermitate daca vrei o pielea fermă după dietă

Loţiunile care oferă fermitate pielii îţi pot tonifia pielea şi pot diminua vizibil celulita. Cele mai eficiente sunt cremele care conţin extracte de plante,cum este aloe vera care regenerează celulele pielii. Mai poţi lua în considerare loţiunile care conţin vitaminele E şi A. Aceste ingrediente stimulează producţia de colagen,ceea ce va oferi elasticitate pielii.


Citeşte şi:

De ce ai pielea uscată

Vitamine pentru o piele frumoasă


Cum poţi avea pielea fermă după dietă folosind exfoliante cu sare

Dacă vrei să dai fermitate pielii atunci aplică de 2-3 ori pe săptămână măşti corporale cu sare de mare sau cu minerale. Acestea stimulează circulaţia sângelui,ajută la eliminarea toxinelor din celule,ceea ce oferă strălucire tenului. Mai poţi adăuga şi zaţ de cafea pentru un efect exfoliant şi astfel vei elimina stratul de celule moarte de pe suprafaţa pielii.

Ce mai poţi face pentru o piele fermă:

-          Masaj

-          Împachetări cu iarbă de mare

-          Exerciţii cu greutăţi

-          Bea măcar 2 litri de apă zilnic

-          Mănâncă mai mult alimente crude,în locul celor procesate