Cu picioarele ridicate pe umerii partenerului

 

În timp ce bărbatul este deasupra ei,femeia stă întinsă,îşi contractă fesele şi îşi ridică bazinul,stimulând foarte mult mucoasa perineului (regiunea dintre anus şi organele genitale). Pe lângă aproprierea fizică dintre cei doi,poziţia le permite partenerilor să controleze adâncimea şi ritmul penetrării. Potrivit unui studiu recent,contactul intim este ceea ce le excită pe cele mai multe dintre femei. Şi nu există nicio modalitate mai bună de a te uita în ochii partenerului decât punându-ţi picioarele pe umerii lui.

 

Dacă nu vrei ca tu să depui efort

 

Femeia stă întinsă pe pat,cu picioarele apropiate,iar partenerul este deasupra ei. Această poziţie este bună pentru când nu vrei să depui efort. Partenerul este cel care preia controlul,ţinându-te de mâini şi făcând mişcări lente.

 

Pentru senzaţii intense

 

Stai întinsă pe marginea patului,cu picioarele la piept. În această poziţie el îţi prinde gleznele,împingându-ţi în timpul penetrării picioarele spre piept. Când unul dintre voi începe să geamă,înseamnă că există un câştigător!

 

Dacă vrei să ai rapid orgasm

 

Aşază-te pe canapea,cu picioarele depărtate. Partenerul stă deasupra ta,sprijinit în mâini şi cu o pernă sub genunchi. În timpul penetrării,bărbatul poate să-ţi ridice coapsele şi să-ţi mângâie vaginul. La început mişcările înainte-înapoi sunt lente,apoi cresc în intensitate. Cu această poziţieambii parteneri ajung la orgasm.

 

Penetrare în diagonală

 

Această poziţie este recomandată bărbatului generos înzestrat.  Femeia stă întinsă pe spate,cu picioarele lipite,iar partenerul se află deasupra ei,rotit pe-o parte,astfel încât corpurile să formeză un X. Sexologii spun că o penetrare în diagonală duce la o mai mare fricţiune,ceea ce ajută la obţinerea oragasmuluimult mai repede pentru ambii parteneri.

Credit foto:www.twentytwowords.com