1. Foloseşte produse de îngrijire a părului adaptate tipului tău de păr. Pe piaţă există deja o serie de produse cu ingrediente care-ţi hidratează părul,îi redau strălucirea şi-l protejează împotriva frigului şi a umezelii.

2. Dacă părul ţi se electrizează în timp ce-l usuci aplică la final un balsam uşor,care-ţi hidratează părul şi-i oferă strălucire. Ai părul gras? Apelează la un ser pentru vârfuri pe care să-l aplici după uscarea acestuia.

3. O dată pe săptămână foloseşte tratamente şi măşti regeneratoare sau aplică pe vârfuri ulei de măsline. Masca dintr-un gălbenuş,o lingură cu miere şi o linguriţă cu argilă hrăneşte firul de păr,îi dă volum şi strălucire. Exact de ce aveai nevoie!

4. Nu-ţi îndrepta prea des părul cu placa. Această operaţiune usucă părul şi,în timp,îl deteriorează,favorizând ruperea lui. Şi încă ceva! Dacă ai părul creţ,lasă-l să se usuce natural. 

5. Tunde-ţi vârfurile la fiecare 6 săptămâni.

6. Frumuseţea părului porneşte şi din interior. Aşadar,pentru a ajuta părul să crească frumos,e bine să iei suplimente de vitamine cum ar fi A sau D12. De asemenea încearcă să consumi alimente bogate în proteine,cum ar fi carne de pui,alune,lapte sau ouă.

7. Masajul capilar revigorează părul. Aşadar,când ai timp,relaxează-te cu un masaj,prin mişcări circulare,începând de la ceafă spre frunte.