Cununia civilă

Acesta este primul pas înainte de cununia religioasă şi de obicei au loc în prima parte a zilei, aşa că ţinuta nu trebuie să fie foarte elegantă. Poţi alege o rochie semi-formala scurtă sau până la genunchi, la care să asortezi o pereche de pantofi stiletto. De asemenea, poţi opta şi pentru o salopetă elegantă sau pentru pantaloni evazaţi din satin şi o bluză din dantelă. La capitolul încălţăminte, poţi alege o pereche de sandale cu platformă.


În aer liber

Dacă urmează să participi la o nuntă pe plajă, poţi purta o rochie lejeră cu imprimeuri florale sau o ţinută formată din 2 piese, bluză şi fustă. Dar, indiferent locul unde se va desfăşura nunta, nu purta niciodată blugi sau pantaloni scurţi. În ceea ce priveşte încălţămintea, optează pentru pantofi de culoarea pielii cu tocuri înalte sau pentru o pereche de sandale cu platformă.


În biserică

Dacă nu te poţi decide la o singură rochie sau pur şi simplu una dintre ele este prea pretenţioasă ca să intri cu ea în biserică, atunci poţi alege să ai două rochii. Pe una dintre ele vei purta la cununia religioasă, iar pe cealaltă o poţi îmbrăca seara, la petrecere. O rochie de cocktail neagră din dantelă, combinată cu o pereche de pantofi roşii sunt o opţiune excelentă pentru cununia religioasă.


La restaurant

Petrecerea este momentul mult aşteptat atât de miri, cât şi de invitaţi, aşa că toată lumea doreşte să strălucească. Alege o rochie lungă de culoare bej, cu paiete aurii şi un decolteu generos. Accesorizează ţinuta cu cercei aurii tip candelabru sau un lanţ auriu, delicat. Ca încălţăminte, optează pentru o pereche de sandale cu bretele subţiri, de culoarea rochiei.Sursa foto: Pinterest