Este foarte important să găseşti modalităţile prin care poţi elimina,dizolva şi schimbaaceste energii negative,deoarece pot afecta sănătatea şi calitatea vieţii.

Există câteva trucuri care ajută la eliminarea energiilor negative din casa ta. Acestea funcţionează la fel de bine şi cu energiile din corp,şi ajută la îndepărtarea lor.

Iată cum poţi îndepărta energiile negative din casă şi corp:

Prin arderea de tămâie

Prin arderea de batoane de tămâie,salvie,pelin negru sau lemn de santal elimini energia negativă dintr-o cameră. În fiecare colţ din cameră trebuie să ajungă fumul,pentru a fi eficient.

Prin zgomotul produs de clopoţel

Se crede că zgomotul şi vibraţiile produs de clopoţel ajută la îndepărtarea energiilor negative şi inundă încăperea cu energie pozitivă. Atunci când simţi că energianegativă te stoarce de puteri,tot ce trebuie să faci este să cauţi un clopoţel şi să suni din el.

Prin băile cu sare

Cel mai bună modalitate prin care elimini energiile negative din casă şi corp este cu ajutorul băilor cu sare. Ai nevoie de sare neprocesată,pe care o adaugi în apa caldă din cadă,în care stai mai mult timp,pentru a te relaxa.

Prin ajutorul cristalelor

Prin păstrarea de cristale în încăpere este împrăştiată,absorbită şi îndepărtată energia negativă din casă. Pot fi cele în formă de bijuterie,sau poţi alege purtarea unuia ca accesoriu pentru a ţine la distanţă de tine negativitatea.

 Prin uleiurile esenţiale  

Uleiurile esenţiale ajută la eliminarea energiilor negative şi o promovează pe cea pozitivă. Acestea au puterea de a crea o aură pozitivă în jurul tău. Poţi alege orice fel de ulei esenţial.

Prin căscat

Chiar dacă pare greu de crezut,căscatul chiar ajută. În general,cascatul este considerat un simptom al oboselii şi lipsei de somn. Dar,acum se pare că ajută foarte mult la îndepărtarea energiilor negative din corp. De fiecare dată când caşti,energiile sunt eliminate. Eşti surprinsă,nu-i aşa?

Credit foto:www.boldsky.com