Foloseşte un creion deschis la culoare

Evită să-ţi conturezi ochii cu un creion negru şi alege în loc unul mai deschis la culoare,cum ar fi maro sau gri,care-ţi va lumina ochii,pentru un machiaj cât mai natural. De asemenea,poţi asorta culoarea creionului contur cu cea nuanţei ochilor.

Puţin blush

Este foarte uşor să-ţi îmbujorezi obrajii ca şi cum tocmai te-ai ridicat din pat după câteva ore petrecute în compania partenerului. Alege un ruj în nuanţe fructelor de pădure,aplică-l pe vârful degetului şi tamponează uşor pomeţii,până obţii bujorii doriţi. La final aplică o cremă hidratantă pentru a oferi un aspect natural machiajului şi a-l fixa.

Cât mai mult volum părului

Pentru a crea acest efect este important să-ţi ridici rădăcina firelor de păr,fără însă să le încurci. Aşadar masează scalpul cu şampon uscat sau pudră pentru bebeluşi. Astfel vei înlătura excesul de sebum,iar părul va avea automat volum. Aplică apoi fixativ pe mâini,stai cu capul în jos şi trece mâinile printre firele de păr. Repetă această operaţiune de 2-3 ore,până obţii volumul căutat.

Un strop de parfum

Pentru a avea aerul unei partide de sextocmai încheiate nu uita de un strop de parfum. Cel mai potrivit este cel cu aromă de mosc,deoarece are o tentă feminină cu un strop de esenţă masculină.