Fulgii de ovaz-Un bun remediu pentru pielea uscată

În cazul în care ai tenul uscat,foloseşte fulgi de ovăz în combinaţie cu miere. Aceste două ingrediente hrănesc pielea în profunzime,lăsând-o curată şi catifelată.

Ai nevoie de:două linguri de fulgi de ovăz şi o lingură de miere. Ingredientele se amestecă bine în blender,după care se aplică pe faţa curăţată în prealabil. Se lasă să acţioneze 10-15 minute.

Cum folosesti fulgii de ovaz pentru albirea pielii

În cazul în care ai faţa pătată din cauza expunerii la soare,foloseşte fulgi de ovăzîn combinaţie cu lapte şi suc de lămâie verde. Acest scrub elimină impurităţile şi celulele moarte de la suprafaţa pielii. În plus,aceste ingrediente ajută la estomparea petelor cauzate de razele UV,întrucât laptele are un rol important în depigmentarea pielii.

Ai nevoie de:două linguri de fulgi de ovăz,care se fierb în puţină apă. Apoi,se strecoară după care se amestecă bine în blender cu 2 linguri de lapte şi 4 linguri de suc de lămâie. Scrubul se aplică pe faţă şi se lasă să acţioneze 202-5 de minute.

Cum folosesti fulgii de ovaz pentru combaterea acneei

Datorită proprietăţilor antiinflamatoare şi antimicrobiene pe care le are,fulgii de ovăz curăţă porii deschişi şi combate acneea.

Ai nevoie de:o mână de fulgi de ovăz care se fierb,apoi se lasă să se mai răcească şi se aplică pe faţă. După 20 de minute se îndepărtează cu apă călduţă.