Corectorul sau anticearcănul este produsul cosmetic magic. Acesta este perfect pentru ascunderea mai multor afecţiuni ale pielii. Aşadar,poate fi folosit pentru mai multe lucruri,cum sunt aspect de buze mai pline,bază pentru ochi,ascunderea coşurilor,dar şi pentru a lumina anumite zone ale feţei ca punctele principale din obraji.

Şi,bineînţeles,poate fi folosit pentru a ascunde cearcănele şi lumina zona de sub ochi. Dar,de multe ori,este foarte dificil să le maschezi de tot,mai ales dacă eşti una dintre persoanelecare nu se machiază zilnic.

La urma urmei,toate femeile vor să arate bine şi ca piele să se simtă proaspătă şi catifelată. Acest lucru poate fi obţinut numai prin mai multe ore de somn. Dar iată cum poţi ascunde cearcănele cu ajutorul machiajului.

1. Te speli pe faţă şi aplici cremă hidratantă

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te speli pe faţă. Apoi aplici o cremă hidratantă şi masezi pielea până este absorbită crema.

2. Aplici o cremă corectoare

După ce crema este absorbită de piele aplici o altă cremăcorectoare,care o va catifela şi va acoperi liniile fine şi porii.

3. Aplici fondul de ten

Cum să ascunzi cearcănele cu machiajul? Simplu! Aplică fond de tenpe punctele principale ale feţei,cum sunt fruntea,nasul,bărbia şi obrajii. Începe să întinzi crema uniform pentru a ascunde orice imperfecţiune a pielii.

4.  Aplici corectorul

Ultimul pas constă în aplicarea corectorului sau anticearcănului pe zona de sub ochi. Aplică mici puncte din crema corectoare în formă de triunghi sau semilună. Apoi,începi să întinzi uşor până se acoperă zona neagră. Te poţi  folosi şi de un burete cosmetic,cu care să întinzi crema uniform.

5. Pudră

De asemenea,mai poţi apela şi la o pudră deschisă la culoare,care ajută la menţinerea machiajului pe parcursul zilei.

Sursă+credite foto:www.boldsky.com