Cu toate că dresurile au o istorie de ani de zile,alegerea poate fi uneori dificilă.

Iată câteva articole vestimentare pe care le poţi lua cu dresuri pe vremea rece:

Rochie

Rochiile sunt cele mai simple haine de vară pe care le poţi asocia cu dresuri. Mai mult decât atât,rochiile sunt o modalitate foarte bună de a fi luate cu dresuri groşi atunci când temperaturile sunt scăzute. Cu toate acestea,nu ar trebui să se poarte doar rochii închise la culoare cu dresuri negre;trebuie luaţi la rochii la culori deschise.

Fustă albă

Cu toate că acest articol de îmbrăcăminte ar putea părea numai un articol de vară,trebuie să fie luat în considerare îmbrăcarea lui atunci când vrei să-ţi iei dresuri. O fustă albă merge foarte bine cu o pereche de dresuri negre. Dacă vrei un look chic,ar trebui să alegi să iei pe deasupra bluzei o jachetă de piele pentru a finaliza acest aspect,care este îndrăzneţ,precum şi modest.

Citeşte şi:Dresuri de tot felul

Fusta poate fi făcută din aproape orice material,inclusiv din bumbac. Cu toate acestea,ar trebui evitate fustele din piele,deoarece nu merg bine cu dresurile.

Pantaloni scurţi

Acest articol vestimentar poate fi dificil de asortat atunci când porţi dresuri. Prin urmare,ar trebui să alegi doar pantalonii scurţi din denim. Cei care sunt din orice alt material,nu se potrivesc şi nu trebuie luaţi niciodată cu ciorapi.

Reguli pentru purtarea dresurilor cu rochii şi fuste:

Ar trebui să nu subestimezi rolul pe care îl joacă dresul în întreaga ţinută. Dacă alegi perechea greşită,poţi ajunge să distrugi întregul look-ul. Aici sunt regulile pe care ar trebui să le urmezi:

Dresuri de tonul pielii tale-dresurile care seamănă cu tonul pielii se potrivesc cu orice articol vestimentar alegi să facă parte din ţinuta ta. Ori de câte ori te grăbeşti şi nu vrei să stai să te gândeşti care s-ar potrivi cel mai bine,alege un dres nude.

Dresuri pentru ţinute office– atunci când te îmbraci în fustă sau rochiţă la birou,alege dresurile cu model. În plus,dacă este un costum format din sacou şi fustă,alege unul de culoare neutră şi care are o textură neutră.

Citeşte şi:De Ziua Îndrăgostiţilor nu e vorba doar de roşu sau roz. Iată ce culori să porţi

Dresuri care să se potrivească cu materialul rochiei– dacă ai îmbrăcat o rochie de culoare închisă la care vrei să-ţi iei pantofi de nuanţă deschisă,ar trebui să optezi pentru dresuri mai închise la culoare. Acest lucru va da ţinutei un look casual.

Dacă vrei să încalci regulile –ideea generală este de a purta dresuri la rochie subţire. Cu toate acestea,  ar trebui încălcate regulile şi să porţi o astfel de rochie cu dresuri mai groase. În plus,culoarea acestora poate fi asortată cu pantofii.

Dresurile negre –dresurile albe şi colorate tind să dea aspect de picioare mai lungi,ceea ce le poate face să pară mai groase. Prin urmare,dacă vrei ca picioarele să pară mai subţiri,ar trebui să alegi dresuri de nuanţe mai închise:gri închis,negru,bleumarin sau verde închis.