Alege în primul rând un hanorac simplu,negru,cu o croială uşor cambrată. Restul e simplu!

Poartă-l cu un hanorac pe dedesubt

Pentru un look relaxat şi uşor jucăuş,alege să porţi sacoul cu un hanorac pe dedesubt. În rest,pentru partea de jos,poţi încerca nişte jeanşi mai masculini şi nişte pantofi sport;dacă eşti genul mai sofisticat,poartă-ţi ţinuta cu nişte pantofi cu toc înalt. Alăturarea de stiluri este şic.

Hanorac,Dimensione Danza,630 lei

 

Cu o vestă din blană pe deasupra

Ca să obţii un aspect sofisticat şi elegant deopotrivă,îţi recomand vesta din blană. Merge de minune pe deasupra unui sacou simplu şi o poţi purta atât cu pantaloni,cât şi cu o fustă creion. Încearcă să alegi o culoare diferită de cea a sacoului,pentru a evita monotonia.

Vestă,LaFemme,499,99 lei

 

Cu o rochie imprimată

Nu este încă suficient de cald afară,însă poţi încerca oricând o suprapunere de mai multe piese vestimentare. Dacă eşti mai friguroasă de fel,poţi apela oricând la o maletă,pe dedesubtul rochiei tale. Evident,vei purta şi un trenci sau un palton ceva mai relaxat pe deasupra.

Rochie,Juicy Couture,preţ la cerere

Cu o fustă lungă

Pentru un look ceva mai hippie,îţi recomand o fustă maxi,eventual „colorată”. Pentru partea de sus ar trebui să alegi o bluză simplă,ceva mai mulată. Accesorizează cu ajutorul colierelor suprapuse.

Fustă,Mimo Store,140 lei

Cu o curea în talie

Dacă ţi se pare banal sacoul tău şi vrei să-i dai o altă linie,încearcă o curea subţire,pentru zona taliei. Aceasta va subţia zona,iar talia va arăta de milioane. Ca să dai o notă şic ţinutei,alege întotdeauna o curea într-o culoare vie sau dintr-un material metalizat.

Curea,Accessorize,62 lei