Verdele crud este culoarea care trebuie adăugată în garderobă,cât mai curând posibil. Această nuanţă energică,proaspătă şi revigorantă evocă primele zile de primăvară,şi reprezintă natura care reînvie.

Această nuanţă va fi alegerea cea mai frecventă pentru articolele vestimentare de primăvară-vară,dar poate fi şi va fi purtată întregul an.

Iată câteva idei de ţinute cu nuanţa de verde crud:

Verdele crudpoate fi combinat cu bleumarin,auriu,bej,negru sau maro,aşadar,ai posibilitatea de a face cât mai multe combinaţii. Alege articole vestimentare de această culoare sau poartă accesorii.

Citeşte şi:Cum să porţi verdele smarald! Idei de ţinute

Idei de machiaj cu verde crud:Dacă incluzi această culoare în garderoba ta,trebuie s-o adaugi şi în paleta de machiaj. Verdele crud este nuanţa potrivită persoanelor care au ochii verzi sau căprui. Combină-l cu negru sau nuanţe de maro pentru a crea un look wow.

Citeşte şi:Ce fel de make-up trebuie să porţi iarna aceasta

Unghiile date cu ojă nuanţa verde crudŞi nu în ultimul rând,şi unghiile trebuie să fie date cu ojă de culoarea anului 2017,verde crud,pe care o poţi combina cu altele pentru a crea un model interesant şi la modă.

Citeşte şi:5 modalităţi de-a purta denimul

Verdele crud este culoarea pe care o vom vedea peste tot în anul 2017,aşadar,dacă eşti una dintre persoanele cărora le place să fie în pas cu tendinţele modei,trebuie s-o incluzi şi tu în garderoba,paleta de machiaj,dar şi în colecţia de lacuri de unghii.

Sursă+credite foto:www.fashionsy.com