Iată un plan alimentar care te poate ajuta să ajungi la numărul de kilograme dorite.

Cum să slăbeşti 5 kg - Ziua 1

Prima zi este cea mai importantă din dietă. În această zi trebuie să mănânci doar fructe. Evită bananele şi consumă mult pepene verde şi galben. Totodată,bea între 8 şi 12 pahare de apă şi nu consuma alte alimente,nici măcar legume crude sau fierte.

Ziua 2

În această zi poţi să mănânci numai legume,pe tot parcursul zilei. Consumă-le atât crude,cât şi fierte. Este foarte important să nu foloseşti nici un ulei când le găteşti. Poţi să mănânci ce legume vrei,chiar şi cartofi. Consumă fasole fierte,morcov crud sau fiert,broccoli,castravete,salată verde sau varză fiartă. Asigură-te că nu uiţi de cele 8 până la 12 pahare de apă pe care trebuie să le bei.

Cum să slăbeşti 5 kg - Ziua 3

În cea de-a treia zi poţi să mănănci atât fructe,cât şi legume. Nu consuma cartofi,nici banane.Poţi opta pentru câteva fructe dimineaţa,apoi,la prânz consumă legume,iar seara mănâncă atât fructe,cât şi legume. Nu uita să bei apă.

Ziua 4

În această zi consumă banane şi lapte. Poţi să mănânci până la 10 banane şi să bei 3 pahare de lapte. Totodată,nu uita de cele 12 pahare de apă.

Cum să slăbeşti 5 kg - Ziua 5

Ziua a cincea din dietă este cea în care poţi consuma o ceaşcă de orez,la prânz. Pe tot parcursul zilei consumă 6-7 roşii. Există toate şansele să produci mai mult acid uric,aşa că este bine să măreşti cantitatea de apă consumată pe zi,de la 8-12 pahare la 12-15 pahare.

Ziua 6

În penultima zi a regimului poţi să consumi o ceaşcă de orez la prânz. În restul zilei mănâncă numai legume. Totodată,bea cele 12 pahare de apă pe zi.

Cum să slăbeşti 5 kg - Ziua 7

În ultima zi a dieteipoţi să consumi o ceaşcă de orez,legume şi sucuri din fructe. Nu există nicio îndoială că vei observa că ai dat jos câteva kilograme.Totodată,cu ajutorul acestei diete faţa ta va străluci mai mult ca înainte şi sistemul digestiv ţi se va îmbunătăţi. Cel mai mare avantaj este că vei scăpa de aproximativ 5 kg în doar 7 zile.


Citeşte şi:

3 variante de meniuri dietetice gustoase şi săţioase

Eşti dependentă de sucurile acidulate dietetice?