Iată câteva moduri de decorare a sufrageriei din care te poţi inspira:

Pereţi vopsiţi în culori pastelatePereţii în nuanţe pastelate sunt noul trend în aceste zile,acestea fiind o modalitate foarte bună de a adăuga o notă personală camerei de zi,dar şi întregii case. Poţi opta pentru postere sau citate inspiraţionale. Ideea este să fie minimaliste şi fundalul să fie pastelat.

Oglinzi cu sticlă coloratăDacă sufrageria este mică,oglinzile sunt perfecte pentru a crea iluzia unui spaţiu mai mare. Alege-le pe cele cu rame mai frumoase şi culori luminoase. În cazul în care deja ai,le poţi vopsi în culoarea ta preferată.

Citeşte şi:Lucrurile din casă care pot provoca tulburări tiroidiene

Alege stilul excentric


 
Nu toată lumea iubeşte simplitatea şi clasicul,ci unora le place să iasă din tipar şi casele lor să fie complet unice. Dacă eşti una dintre acestea,atunci este timpul să schimbiaspectul sufrageriei pentru ca ea să reflecte personalitatea ta. În timp ce culoarea purpurie în camera de zi este cu adevărat îndrăzneaţă,combinaţia de mai multe culori este cu siguranţă un spectacol.

Culorile deschise aduc pozitivitateÎn loc să fugi de culorile deschise,îmbrăţişează-le adaugându-le în decorul sufrageriei. Vei simţi automat o vibraţie pozitivă în jurul casei. Foloseşte în camera de zi combinaţia potrivită de nuanţe luminoase şi tonuri de alb pentru a echilibra întregul decor.

Optează pentru covor

În timp ce culorile sunt o modalitate foarte bună de a adăuga veselie în sufragerie,adăugarea unui covor în cameră este o altă opţiune uimitoare. Covorul pe podea oferă cu adevărat un efect aparte.

Citeşte şi:Dă un aer nou sufrageriei tale!

Inspiră-te de la naturăDe ce să mergi în căutarea naturii când o poţi aduce în sufrageriata? Pune în colţurile camerei plante,sau alege să vopseşti peretele în culori pământii,cum sunt verde şi maro.

Sursă+credite foto:www.boldsky.com