Dacă ai corpul clepsidră

Te numeri printre persoanele care au corpul clepsidră? Înseamnă că ai talia puternic marcată. Accentuează-ţi silueta cu o pereche de blugi cu talia înaltă. Nu te orienta spre salopete sau combinezoane. Astfel de modele îţi vor ascunde mijlocul şi vor muta atenţia asupra şoldurilor.

Citeşte şi:Colanţii sau blugii. Care sunt potriviţi pentru tine

Dacă eşti mică de înălţime

Minionele trebuie să mizeze pe o pereche de blugi drepţi şi să-i evite pe cei evazaţi,căci nu le avantajează. Şi blugii spălăciţi sunt o variantă de încercat,căci alungesc vizual picioarele.

Dacă ai corpul pară

Blugii boyfriendsunt pantalonii de care ai nevoie. Ei cad perfect pe şoldurile tale curbate. Poartă-i sufelcaţi dacă eşti mică de înălţime,pentru a da impresia de picioare lungi. În cazul în care vrei să găseşti blugii care să-ţi vină bine pe şolduri şi fund,poţi proba modele cu talia înaltă.

Citeşte şi:Blugii vechi,în combinaţii noi

Dacă eşti înaltă

Mizează pe blugiievazaţi. Ţine cont doar ca partea evazată a pantalonilor să pornească de la genunchi. Dacă eşti în căutarea unei perechi care să-ţi accentueze formele,nu te grăbi spre cei foarte strânşi pe picior.

Dacă ai câteva kilograme în plus

Potriviţi pentru tine sunt blugii skinny cu talie înaltă,fără buzunare. Ai grijă ca denimul din care pantalonii tăi sunt confecţionaţi să nu fie rigid,ci elastic. În felul acesta,blugii se vor aşeza mult mai bine pe corpul tău.

Dacă vrei să-ţi ascunzi fundul

Optează pentru o pereche de blugi drepţi şi cu talia înaltă. Această pereche îţi va alungi şi silueta oferind în acelaşi timp confort.