Fiind într-o continuă cercetare ştiinţifică,specialiştii Bruno Vassari cunosc foarte bine importanţa exfolierii în regenerarea pielii şi de aceea au creat o gama revoluţionară de cosmetice ce are la baza acest proces. Printr-o tehnologie inovatoare,produsele din linia Glyco System oferă peeling chimic şi hidratare într-un singur tratament.

Este ideal pentru regenerarea tenului,oferind rezultate excepţionale încă de la prima şedinţă,în tratarea ridurilor,a petelor pigmentare,dar şi a tenului gras. Eliminarea ridurilor de expresie,diminuarea aspectului porilor dilataţi,şi controlarea excesului de sebum sunt doar câteva dintre beneficiile pe care acest tratament le aduce pielii.

Glyco System este o linie de acţiune chimică la baza căreia stă acidul glicolic – un ingredient activ foarte important în toate tipurile de peeling-uri profesionale ce garantează o piele mai netedă şi mai fină,cu un aspect mai tânăr. Acidul glicolic este un acid natural care provine din trestia de zahăr şi care face parte din ceea ce numim acizi alfa-hidroxizi,efectul său principal fiind exfolierea pielii. Are o putere mare de penetrare şi eficientă maximă. Datorită acţiunii sale de exfoliant,eliberează pielea de celulele moarte şi permite cremelor şi tratamentelor să ajungă în interior,maximizându-şi astfel efectul.

Produsele din gama Glyco System de la Bruno Vassari mai conţin vitamina C,glicozid ascorbil,fucogel,acid salicilic,vitamina E etc. Acest tratament avansat are o dublă acţiune:exfoliază adânc pielea diminuând astfel din volumul şi adâncimea ridurilor şi hidratează în profunzime,stimulând în acelaşi timp producţia de colagen şi elastină. Este recomandat pentru tenul matur şi gras şi este destinat utilizării în salon,dar poate fi continuat cu success şi acasă.

Principalul avantaj al Glyco System este că nu doar exfoliază în profunzime,dar şi oferă un veritabil tratament în obţinerea unor efecte spectaculoase,fiind,fără îndoială,un produs unic,un nou pas în regenerarea celulară.

Produsele sunt disponibile în centrele de înfrumuseţare partenere Beauty One şi în Băneasa Shopping Center,Galeria Feeria.