Burger din curcan

Dacă nu poţi rezista tentaţiei unui burger delicios,asigură-te măcar că „răsfăţul” tău culinar este unul sănătos,realizat din carne de curcan. Pe lângă acest tip de carne,săracă în grăsimi şi plină de proteine,foloseşte legume proaspete,de sezon. Poţi salva astfel sute de calorii,reducând consumul de carne roşie şi înlocuind-o cu pui sau curcan.

 

Budincă cu afine

Asigură organismului tău vitaminele şi antioxidanţii necesari,cu ajutorul unui desert sănătos. Fă o budincă din lapte degresat cu afine! Familia fructelor de pădure este prietena de nădejde a celor ce vor să scape de kilogramele în plus. Consumă astfel de fructe,pentru a distruge depozitele de grăsime deja existente.

 

Scorţişoară şiiaurt

Utilizează condimente pentru o pierdere în greutate mai eficientă. Dacă vrei să-ţi păstrezi metabolismul la o viteză de top,adaugă o cantitate mică de scorţişoară în iaurtul tău de dimineaţă. Acest ingredient magic are o putere miraculoasă de ardere a grăsimilor. O jumătate de linguriţă de scorţişoară pe zi creşte garantat eficienţa curei tale de slăbire.

 

Consumă migdale ori de câte ori vrei să scapi de foame

Atunci când simţi că vei cădea în patima ispitelor culinare,mănâncă o mână de migdale. Acestea sunt pline de fibre şi îţi vor controla apetitul. În plus,este una dintre cele mai simple moduri de a scăpa de kilogramele în plus,fără să te privezi de hrană.

 

Alege ingredientesănătoase
Ai grijă ca mesele tale preferate să conţină şi ingrediente ca:orez,quinoa,linte,porumb şi mei. Aceste produse sunt sărace în calorii şi te vor ajuta să pregăteşti o gustare delicioasă sau un mic dejun sănătos.