Beaceai de ghimbir

Pentru că are proprietăţi medicinale,ghimbirul este o opţiune bună atunci când vrei să reduci o inflamaţie şi să obţii alinare. Adaugă 2 linguriţe de ghimbir ras,în apă clocotită şi fă-ţi un ceai.  

Presopunctură

Una dintre cele mai străvechi metode de a scăpa de durerile de cap este terapia prin presopunctură.  Punctele de presiune se află în zona cefei şi a gâtului.
 

Miroase lavandă

Conform mai multor studii,durerile de cap pot fi atenuate prin adulmecarea unui ulei esenţial de lavandă. Mai poţi încerca şi un scurt masaj al tâmplelor,tot cu ulei de lavandă.

Ascultă muzică

Potrivit unui studiu din 2001,terapia prin muzică există şi chiar funcţionează. Astfel,poate reduce considerabil durerile de cap cronice.

Mănâncăcâteva seminţe de dovleac

Conform studiilor,seminţele de dovleac sunt bogate în sulfat de magneziu,care te poate scuti de toate tipurile de dureri de cap. Sună bine,nu?

Meditează

Încearcă să-ţi găseşti o poziţie relaxantă pentru corp,închide ochii şi stai aşa,fiind atentă doar la respiraţie (la felul ei,la cât este de sacadată,de liniştită,de alertă,de intensă...). Fă o scurtă pauză după fiecare inspiraţie şi expiraţie.

Fă un duşcald

Apa călduţă te va relaxa în timp scurt. Închide ochii şi încearcă să nu te mai gândeşti la nimic.