Cum se face siropul care scade hipertensiunea

1 74642 original jpg jpeg

Aceste trei alimente – ceapa, usturoiul şi lămâia - sunt cele pe care trebuie să le ai în casă, deoarece pot fi folosite în mii de reţete în medicina naturala. În plus, sunt extrem de benefice pentru sănătatea ta, pentru că, prin consumul lor zilnic, poţi preveni nenumărate afecţiuni.

Datorită cantităţii mari de minerale,vitamine şi alte substanţe nutritive,ceapa,usturoiul şi lămâia sunt imbatabile. Ele formează remediul natural cu care ne menţinem sănătoşi. De aceea,aceste alimentear trebui incluse în alimentaţia zilnică. Cu toate acestea,ne putem bucura de avantajele lor chiar mai mult,făcând un sirop din ele.

Principalele beneficii ale siropului sunt:

-Previne pietrele la rinichi;-Scade nivelul de colesterol rău;-Scade hipertensiunea arterială;-Întăreşte imunitatea;-Curăţă sângele;-Îmbunătăţeşte circulaţia sangvină;-Detoxifică corpul;-Încetineşte procesul de îmbătrânire a pielii.

Citeşte şi:Curăţă-ţi organismul şi slăbeşte cu ajutorul oţetului de mere!

Pentru prepararea siropului,ai nevoie de:

-sucul de la 3 lămâi

-1 ceapă roşie

-3 căţei de usturoi

-1 felie de rădăcină de ghimbir

-½ de ceaşcă de miere

Curăţă usturoiul,taie-l mărunt şi pisează-l până obţii o pastă. Curăţă ceapa şi tai-o felii,dă prin răzătoare rădăcina de ghimbir şi pune-le pe toate peste pasta de usturoi.

Stoarce lămâile şi adaugă sucul şi mierea peste amestec. Acoperă vasul şi lasă-l să stea toată noaptea (aproximativ 8 ore). A doua zi dimineţa,pune-l într-un recipient din sticlă cu capac şi depozitează-l în frigider.

Citeşte şi:Ce boli ţi se citesc pe faţă. Învaţă să recunoşti simptomele!

Cum se ia:

Pentru a obţine rezultatele dorite,trebuie să iei o singură dată pe zi,adică o lingură de sirop-pentru prevenirea diverselor afecţiuni. Sau,pentru a trata o infecţie virală,ia câte o lingură de sirop între mesele principale (de 3 ori pe zi).

Credit foto:www.steptohealth.com