Cum se fierbe corect porumbul! Trucul folosit de gospodine

2 shutterstock 1024849582 jpg jpeg

Ingrediente:

Porumb 'în lapte' pentru fiert şi sare Mod de preparare:

1. Se scoate porumbul din pănuşi. Nu aruncaţi toate pănuşile, reţineţi o parte şi curăţaţi-le de mătasea de pe ele.

2. Se rupe porumbul în bucăţi care să intre uşor în oală.

3. Tapetaţi fundul oalei cu pănuşi. Se aşază porumbul în oală. Acoperiţi porumbul cu pănuşi.

4. Adăugaţi apa cât să fie acoperit bine porumbul. Aşezaţi o farfurie, cu fundul în sus, peste pănuşi. Aceasta are rolul de a ţine porumbul sub apă.

5. Puneţi oala pe foc mare şi când apa începe să fiarbă daţi focul la mediu spre mic. Fierbeţi porumbul 30 de minute.

6. Porumbul e mai bun imediat ce a fiert, presărat cu sare. Ce rămâne păstraţi în apa în care a fiert. Poftă bună!

FOTO Shutterstock



Recente

craciunite 4 jpg
Tocanita cu linte si dovleac  Sursa foto shutterstock 1521090608 jpg
young woman home clothes sitting sofa use spray nose jpg
woman happy winter park jpg
Tarta cu ciocolata  Sursa foto shutterstock 2393286455 jpg
ramai confortabila ramai eleganta tendinte obligatorii in materie de incaltaminte de iarna pentru femei jpg
femeie eleganta sarbatori craciun 17597 jpg
Supa cu afumatura  Sursa foto shutterstock 1780012733 jpg
Rulada gem de caise  Sursa foto shutterstock 2076683032 jpg
CLICKPENTRUFEMEI amanda vick ohWf6YuzOQk unsplash jpg
Peste pe pat de varza  Sursa foto shutterstock 2363702885 jpg
Armonizarea facială cum îți poți îmbunătăți trăsăturile într un mod natural și echilibrat jpg
7e1f67ad18e7a1162149c30d2c7eab02 png
Imagine1 png
Rulada cu gem de fructe de padure  Sursa foto shutterstock 1744930400 jpg
femeie care se da cu parfum jpg
young woman with christmas present by christmas tree (1) jpg
trucuri pentru machiajul ochilor rezistent jpg
Varza a la Cluj  Sursa foto shutterstock 506811040 jpg
craciunite 1 jpg