Berbec

Nu numai că nu lasă nimic nepedepsit,dar contraatacă instantaneu. Răzbunarea lui nu este una strategică,complicată ci,mai degrabă,impulsivă. Temperamentul lui exploziv nu lasă loc pentru reacţii "civilizate". Ce este bun la acest semn zodiacal este că ce e în guşă e şi în căpuşă.

Taur

Ar putea lăsa impresia că este mai puţin deranjat,decât este în realitate. Însă,poţi fi aproape sigură că,mai devreme sau mai târziu,îşi va lua revanşa. Nu uita că acestui semn îi place să contrazică şi să se certe,doar de dragul de a i se da dreptate.

Gemeni

Este extrem de imprevizibil. În cazul în care se simte jignit sau trădat,poate concepe planul cel mai rău de răzbunare. Dar,când vine momentul să execute acest plan,cel mai des renunţă. Cel mai rău este că niciodată nu ştii ce greşeală îl va face să explodeze.

Rac

Ţine supărare foarte mult timp,aşa că nu este exclus să se răzbune abia după câteva zile de la momentul în care a fost deranjat de ceva. Trebuie să fii atentă să nu ofensezi acest semn de apă,deoarece la un moment dat va dori să îţi răspundă cu aceeaşi monedă,poate chiar mai rău.

Leu

Răzbunarea acestui semn ego-maniacal şi foarte mândru este ca un tsunami. Chiar dacă nu i-ai greşit decât o singură,poţi fi sigură că un Leu nu te va ierta aşa uşor. Poate doar după ce s-a convins că nu vei mai repeta gafa. Fii convinsă că are el grijă să nu îi mai greşeşti a doua oară.

Fecioară

Acest nativ poate fi ridicol de încăpăţânat şi răzbunător. Cel mai bun mod de a îmbuna o Fecioară dezamăgită este să îi ceri scuze printr-o scrisoare lungă,în care recunoşti că are întotdeauna dreptate şi că tu eşti cea care a greşit.

Balanţă

Iubeşte dramă. Dacă există un conflict,Balanţa va analiza pe toate părţile problema,fiind capabilă să facă din ţânţar armăsar,sau chiar să aducă în discuţii şi cele mai vechi greşeli,astfel încât,o simplă ceartă se poate transforma rapid în război.

Scorpion

Fii atentă,dacă ai rănit un Scorpion. Reacţia lui poate fi veninoasă. Aşa că,dacă ai făcut ceva ce poate stârni furia nativului,ai face bine să schimbi nu doar jobul,ci şi domiciliul,oraşul,ţara sau chiar continentul. Răzbunarea unui Scorpion este metodică şi fără sfârşit.

Săgetător

Este posibil ca o dispută cu acest semn să treacă fără vărsare de sânge,mai ales că acesta nu ia personal prea multe lucrurile din ceea ce i se întâmplă. Dar,dacă reuşeşti să trezeşti mânia lui (doar este şi el om),aşteaptă-te la un răspuns prompt şi dinamic.

Capricorn

Acesta este un semn mândru şi răzbunător,care nu iartă uşor. De fapt,este posibil să demareze campanii în care să întoarcă pe toată lumea împotriva ta,de aceea,nu de puţine ori,dacă ai greşit în faţa lui,vei sfârşi prin a-i cere scuze,numai să nu îţi distrugă reputaţia.

Vărsător

Nu este un semn foarte iertător,deşi pozează în cel mai mare moralist. De asemenea,nu este nici foarte raţional. În cazul în care Vărsătorul simte că l-ai rănit,nu va trece prea uşor cu vederea greşeala ta,însă,nişte simple scuze,ar putea să îl îmbuneze.

Peşti

Este un semn foarte mândru care nu iartă uşor. Dacă ai călcat pe coadă un Peşte,este ca şi când ţi-ai fi semnat singură sentinţa. Chiar dacă îţi acceptă scuzele,vei simţi tot timpul că acesta îţi poartă pică.