Cum slăbeşti cu oţet de mere

1 65428 original jpg jpeg

Indiferent de regimul alimentar pe care îl adopţi pentru a scăpa de kilogramele în plus, îţi poţi creşte şansele de reuşită dacă-ţi condimentezi dieta cu un strop de ... oţet de mere. Asociat cu un stil de viaţă sănătos, acest aliment te ajută să ajungi la silueta mult visată.

Oţetul de mere este folosit pentru a da un plus de gust salatelor,în special celor de legume,se adaugă la marinate,sosuri sau este folosit drept condiment în unele preparate. Se obţine din sucul rezultat după fermentarea merelor,la care se adaugă drojdie de zahăr sau miere. Pe lângă regimul alimentar,este recomandat să bei câte 1 lingură de oţet de mere diluată într-un pahar de apă,înaintea fiecărei mese principale. Poţi să apelezi la acest truc în medie o lună,după care mai poate fi repetat doar peste trei luni.

Taie pofta de mâncare

De câte ori nu ţi s-a întâmplat să simţi nevoia să mai ronţăi ceva,deşi abia te-ai ridicat de la masă? Oţetul de mere nu doar că va diminua apetitul între mese şi te va ajuta astfel să renunţi la micile gustări,ci va grăbi instalarea senzaţiei de saţietate încă din timpul mesei.

Topeşte celulele adipoase

Substanţele active din conţinutul oţetului de mere,cum ar fi vitaminele B6 şi C,magneziul şi fierul stimulează metabolismul şi grăbesc arderea celulelor de grăsime. Mai mult,oţetul conţine acid acetic care împiedică retenţia de apă,îmbunătăţind aspectul pielii şi reducând celulita.

Reglează nivelul de zahăr din sânge

Pofta de dulciuri dintre mese este dată de scăderea nivelului de zahăr din sânge. Din acest motiv te simţi obosită şi trişezi în timpul dietei,apelând la o ciocolată sau la o prăjitură. Atunci când nivelul de zahăr se echilibrează,vei avea energie întreaga zi şi te vei putea ţine de dietă. Oţetul de mere reglează nivelul de zahăr din sânge,combătând astfel pofta de dulce.

Ajută la detoxificarea organismului

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp,deoarece descompune substanţele nutritive asimilate în stomac şi neutralizează toxinele provenite din alimente şi medicamente. Un stil de viaţă nesănătos,oboseala şi alimentele calorice îi pot da peste cap buna funcţionare şi astfel substanţele toxice se acumulează în organism. Oţetul de mereeste bogat în fibre solubile care ajută ficatul să elimine substanţele toxice,deoarece le absorb,şi îmbunătăţesc astfel digestia.

Info plus

Cei care suferă de ulcer,litiază renală,gastrită sau hipertensiune trebuie să evite oţetul deoarece provoacă arsuri gastrice. În acelaşi timp,oţetul de mere conţine sodiu,care duce la creşterea tensiunii arteriale.



Recente

interviu pentru un job  foto   Shutterstock jpg
5 obiceiuri care iti dezvaluie personalitatea  Sursa foto shutterstock 1746342872 jpg
intalnire anulata jpg
Ce vezi prima data iti arata cum reactionezi in fata provocarilor  Sursa foto Jagranjosh jpg
Test jpg
Test  Care este prima impresie pe care o faci  Sursa foto shutterstock 1354368305 jpg
Loc de munca toxic  jpg
Metoda kaizen de evitare a burnoutului  Sursa foto shutterstock 702522496 jpg
o persoana care minte jpg
Ce spune despre tine modul in care folosesti tubul de pasta de dinti  Sursa foto shutterstock 651225181 jpg
intuitie jpg
Desenele pe care le faci in graba arată ce te motiveaza in viata  Sursa foto shutterstock 2291956477 jpg
Sfintii 40 de Mucenici  Sursa foto Wikimedia jpg
Ce este ableismul  Sursa foto shutterstock 2292625553 jpg
copil deprimat  foto   Shutterstock jpg
Ce vezi prima data in aceasta imagine iti dezvaluie cele mai mari frici jpg
cadou jpg
femeie puternica jpg
personalitate jpg
5 calitati nelipsite persoanelor inteligente emotional  Sursa foto shutterstock 715595482 jpg