Luna Floare,un fenomen rar

Se spune că Luna Floare,de pe data de 10 mai, este o perioadă a abundenţei şi a fertilităţii,atunci când natura înfloreşte şi primăvara îşi face simţită prezenţa mai mult ca oricând. În trecut,se credea că de Luna Floare florile îşi deschid bobocii noaptea şi dansează pe câmp. Acum,fenomenul vine cu influenţe puternice pe plan amoros. În timp ce unelerelaţiipot înflori,altele pot fi distruse într-o clipă.

Plină de semnificaţii

Lumina acestei Luni pline este menită să ajungă în cele mai întunecate zone ale noastre pentru a scoate la vedere ignoranţa,ruşinea şi vina. Luna Floare aduce renaşterea şi descotorosirea de tot ce înseamnă vechi.

Citeşte şi  Horoscopul săptămânii 5-11 mai

Care sunt zodiile afectate de această lună?

Taur

Luna Floare de pe 10 mai îţi poate răsturna convingerile pe care le aveai în privinţa partenerului şi poţi chiar să realizezi că nu e cel mai potrivit pentru tine. Dacă simţi acest lucru,atunci încearcă să iei o decizie şi nu mai amâna. Poţi risca,mai târziu,să îţi iei nişte angajamentecare să nu te facă fericit.

Scorpion

Se poate ca unele lucruri să nu îţi meargă chiar aşa cum ţi-ai dorit. Este posibil să te faci greşit înţeles de partener atunci când discutaţi şi asta să conducă la certuri între voi. Ar fi bine să îţi stăpâneşti nervii şi să aştepţi ca Luna Floare să treacă.

Vărsător

Luna Floare este pentru tine un prilej de bucurie şi entuziasm. E posibil să primeşti un cadou neaşteptat sau să participi la o întâlnire pe care ţi-o doreai de mult. Cert este că îţi găseşti cu uşurinţă doza de energie,care te face să zâmbeşti.

Citeşte şi Există sau nu universuri paralele?

Sursă foto http://hellogiggles.com/