Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley: 20 de ani

Starul britanic al filmelor de acţiune, Jason Statham, a început să se întâlnească cu modelul Rosie Huntington-Whiteley în 2010. La acea vreme, el avea 43 de ani, iar ea 23 de ani. Acum au un fiu, care s-a născut în iunie 2017. În 2016 şi 2017, Huntington-Whiteley s-a situat pe locul al cincilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume. În afară de faptul că a defilat pentru brandul Victoria Secret, Rosie este cunoscută pentru apriţiile sale în filmele Transformers şi Mad Max.

George Clooney şi Amal Clooney: 17 ani

Actorul George Clooney a fost ani de zile printre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, până când a cunoscut-o pe Amal Alamuddin. În 2013, avocata britanică de origine libaneză avea 35 de ani în momentul când l-a cunoscut pe actorul Clooney, care avea 52 de ani. Cuplul s-a căsătorit la Veneţia, în 2015. Evenimentul a cuprins mai multe petreceri la care au participat nume sonore din showbiz. În 2017, Amal şi George au devenit părinţii gemenilor Ella şi Alexandru.

Leonardo DiCaprio şi Camila Morrone: 22 de ani

Actorul Leonardo DiCaprio (44 de ani) trăieşte o poveste de dragoste cu modelul şi actriţa Camila Morrone (22 de ani). Cei doi urmează să apară în filmul „Once Upon a Time in Hollywood”, regizat de Quentin Tarantino. Ei încearcă să-şi ferească relaţia de ochii presei, însă fotografii vigilenţi îi urmăresc peste tot.


Foto: popsugar.co.uk

Bruce Willis şi Emma Heming: 23 de ani

În 2009, actorul Bruce Willis (64 de ani) s-a căsătorit cu modelul Emma Heming (41 de ani), cea care i-a daruit până acum doi copii. Înainte, starul de la Hollywood a fost căsătorit cu actriţa Demi Moore, din 1987 până în 2007, având împreună trei fete. Emma a scris pe site-ul ei că l-a întâlnit pe Bruce la sala de sport în 2007, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit, în ciuda diferenţei de vârstă.

Foto: emmahemingwillis.com


Sursa foto: Profimedia