Nu fac mofturi la masă

Atunci când au o prietenă slabă,cei mai mulţi bărbaţi evită să o ducă acasă,de teamă că aceasta va face nazuri la mâncare. Acum ştim cu toţii cum sunt mamele. Vine puiul ei cu iubita acasă? Vor face cea mai bună mâncare,iar când spunem bună ne referim la ciorbă de găină,paste cu smântână,sărmăluţe în foi de viţă etc. Iar dacă farfuriile rămân neatinse,o iau ca pe ceva personal. Nu îţi place mâncarea lor.

Par mai tinere

Când nu eşti nevoit să numeri oase,şi tenul pare mai tânăr,mai plin de viaţă. Ridurile nu sunt atât de vizibile,oricât de multe probleme ar avea persoana respectivă.

Ştiu să trăiască viaţa

O femeie care ştie să se bucure de mâncare,va şti,în general,să profite de mai toate bucuriile mici pe care le oferă viaţa. În schimb,cele pretenţioase la mâncare,care gândesc hrana în aport caloric,vor face nazuri şi când vine vorba de alte mici plăceri.

Sunt mai senzuale

Kim Kardashian,Beyonce,Jennifer Lopez,toate aceste vedete au demonstrat că senzualitateaşi formele voluptuoase merg mână în mână. Mai mult,femeile plinuţe au fost asociate din cele mai vechi timpuri cu ideea de fertilitate,de aceea bărbaţii le preferau în detrimentul celor foarte slabe.

Citeşte şi:Cea mai nasoală poziţie sexuală

Au trăsături mai feminine

Femeile foarte slabe,cu faţa numai piele şi os,au în general,trăsături mult mai masculine decât cele plinuţe,care,pe lângă faptul că sunt mai feminine,par şi mult mai blândăe mai materne şi mai responsabile.

Fără vânătăi

Bărbaţii preferă să aibă pe ce pune mâna atunci când sunt cu o femeie în pat,ca să nu mai vorbim de faptul că o grămadă de oase nu fac decât ca riscul de a se alege cu vânătăi să crească proporţional cu frecvenţa partidelor de sex.

Citeşte şi:Cele mai jenante situaţii când faci sex

Nu le numără nimeni caloriile

Când femeia este mai plinuţă,cu siguranţă nu va sta să îl cicălească pe iubit toată ziua şi să îi ţină teorii despre calorii,mâncare sănătoasă versus mâncare nesănătoasă,sport,viaţă activă etc.