Te ajută să slăbeşti

Nutriţioniştii susţin că persoanele care beau apă cu miere îşi menţin sub control poftele alimentare,ceea ce implică automat un consum mai mic de calorii. De asemenea,apa cu miere ajută la refacerea ţesuturilor corpului şi stimulează arderea depozitelor de grăsime.

Uşurează simptomele artritei

Un studiu recent realizat de cercetătorii din Copenhaga arată că pacienţii care au consumat în mod constant apă cu miere,nu au mai acuzat dureri articulare atât de puternice,spre deosebire de perioadele în care urmau doar tratamentele clasice pentru combaterea artritei.  

Combate oboseala cronică

Dacă bei în mod constant un pahar cu apă în care ai adăugat o jumătate de linguriţă de miere,te poţi reface după o perioadă solicitantă atât din punct de vedere fizic,cât şi psihic. După numai o săptămână,vei observa că eşti mult mai energică şi mai flexibilă.

Poţi bea această băutură delicioasă şi în timpul antrenamentelor,pentru că astfel îţi va fi mai uşor să faci faţă efortului fizic pe care îl depui şi să obţii rezultatele mult dorite.

Reduce nivelul colesterolului

Studiile efectuate de-a lungul timpului arată că persoanele care au luat 2 linguriţe de miere în combinaţie cu o cană de ceai sau apă şi-au redus în mod semnificativ nivelul colesterolui după doar două ore de la administrarea acestui remediu naturist.