Te încarcă de energie

Chiar dacă după o partidă de amor te simţi stoarsă de vlagă,cercetătorii vin să afirme exact contrariul. Dacă faci dragoste dimineaţa este cel mai bun mod prin care-ţi vei încărca bateriile pentru întreaga zi. Activitatea sexuală pune sângele în mişcare,fapt ce va duce la oxigenarea tuturor celulelor din corp. Astfel vei avea de două ori mai multă energie,în comparaţie cu cât ai avea după ce te-ai trezit din somn în mod normal.

Reduce riscul de accident vascular cerebral

Ca urmare a îmbunătăţirii circulaţiei sangvine,tensiunea arterială scade,ceea ce reduce considerabil riscul de a suferi un accident vascular cerebral. Un alt beneficiu pentru sănătate este faptul că reduce intensitatea migrenelor şi a durerilor reumatice. Iar dacă nu te-am convins până acum află că se ard până la 300 de calorii în timpul unei partide de amor.

Eşti din ce în ce mai frumoasă

Vrei un păr rezistent şi bogat,precum şi o piele strălucitoare? Atunci fă sexcât mai des dimineaţa pentru că este cel mai eficient tratament cosmetic de care ai putea beneficia. Sexul stimulează producţia de estrogen şi alţi hormoni esenţiali pentru a fi de o frumuseţe răpitoare.


Citeşte şi:

Cum reînvii apetitul sexual

Alimente care-ţi dau chef de sex