Te vei simţi mult mai energică

După ce vei începe să bei apă cu lămâie dimineaţa, vei vedea că nu mai simţi nevoia de a bea cafea deoarece te vei simţi mult mai energică. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale apei cu lămâie pentru organism.

Durerea de cap va dispărea

Există mulţi factori care cauzează durerea de cap, dar apa cu lămâie va preveni această neplăcere din fiecare zi. După ce vei începe să bei apă cu suc de lămâie dimineaţa, vei vedea că nu te vei mai trezi cu durere de cap.

Vei slăbi şi digestia va fi îmbunătăţită

Incluzând apa cu lămâie, care are efect detoxificant, în dietă, vei slăbi deoarece este stimulat metabolismul. În plus, apa cu lămâie oferă senzaţie de saţietate.

Pielea va fi mai sănătoasă

Apa cu lămâie elimină toxinele acumulate în organism, ele fiind cele care cauzează majoritatea problemelor pielii. Aşadar, după ce vei începe să bei apă cu lămâie, pielea va arăta mult mai radiantă, mai strălucitoare şi mai catifelată.   

Va fi întărit sistemul imunitar

Lămâia conţine o cantitate mare de vitamina C şi potasiu, substanţe nutritive care întăresc sistemul imunitar. Pentru a preveni infecţiile şi răceala, începe-ţi dimineaţa bând un pahar de apă cu suc de lămâie proaspăt stors.

Funcţia ficatului va fi stimulată

Apa cu lămâie ajută la detoxificarea ficatului, stimulând funcţia organului. În plus, va fi îmbunătăţită digestia şi producţia bilei. Bea apă cu lămâie timp de două săptămâni pentru a preveni afecţiunile hepatice.

Credit foto: www.lifehack.org