Nopţi de neuitat

 

Se spune că iubitul perfect este cel care-ţi este cel mai bun prieten,dar şi cel mai abil amant. Dacă eşti într-o relaţie în care nu simţi nicio atracţie sexuală faţă de partener,iar acesta nu te face să vezi artificii în dormitor,este posibil ca relaţia să se deterioreze şi să se transforme doar în una de prietenie. Sexul este cel care menţine pasiunea vie,condimentează viaţa în doi şi o face mai amuzantă.

Te eliberează de stres

 

După ce vii obosită de la muncă,sexul pare ultimul lucru de care ai chef. Ei bine,umblă vorba că pofta vine mâncând,aşadar sexul nu doar că te va face să uiţi de momentele stresante de peste zi,dar te va încărca cu energie,te va face să te simţi vie şi te va apropia mai mult de partener.

Un mod de comunicare

 

Sexul este important într-o relaţie deoarece îl va asigura pe partenerul tău că sentimentele faţă de el sunt încă vii şi că doar el este bărbatul care te face să vibrezi. Mai mult,sexuleste un mod de comunicare şi transmite ceea ce cuvintele nu reuşesc să spună. Aşadar,este bine să fii lipsită de inhibiţii în pat.

Te ajută să dormi mai bine

 

Pe lângă faptul că în timpul actului sexual consumi o cantitate însemnată de energie,organismul eliberează ocitoxină,o substanţă care te va ajuta să dormi ca un bebeluş.

Creşte încrederea în tine

 

Persoanele care au o viaţă sexuală activăsunt în general mai fericite. Încrederea în forţele proprii este mai ridicată şi au o atitudine pozitivă,ceea ce le ajută să depăşească mai uşor problemele,iar astfel micile certuri de cuplu vor fi mai repede rezolvate.