Fii tu cea care iniţiază dialogul!

Chiar dacă simţi că partenerul tău nu se mai implică în relaţia voastră la fel de mult ca înainte,nu e cazul să sari la conluzii pripite. Motivele pot fi diverse şi în unele cazuri să nu aibă legătură cu tine.Bărbaţii nu sunt la fel de comunicativi precum femeile. Ei  preferă să păstreze pentru ei micile probleme care apar zilnic şi să se gândească singuri cum să le rezolve. Încearcă să comunici cât mai des cu el şi să-i oferi sfaturi atunci când simţi că are nevoie de ele. Dacă eşti apropiată de familia şi prietenii lui nu ar strica să îi intrebi şi pe ei cum anume l-ai putea ajuta.

Ai răbdare cu el!

Dacă eşti la inceputul relaţiei este normal sa fie mai reţinut cu tine. Până va ajunge să te cunoască,nu va simţi nevoia să-ţi împărtăşească anumite stări prin care trece. Ai răbdare cu el,dovedeşte-i că eşti o persoană de încredere si că poate discuta cu tine orice.

Trece printr-o perioadă mai încărcată

Deşi poate suna ca un clişeu,nu trebuie să ignori şi această posibilitate. Poate fi mai precoupat de lucrurile care se întâmplă la locul de muncă si poate că de multe ori chiar nu are nici timp să-ţi răspundă la un mesaj. Asta nu inseamnă că te iubeşte mai puţin. De cele mai multe ori de abia aşteaptă să ajungă acasă şi să petreacă timp cu tine.

Fii atentă la comportamentul tău

Poate fără să-ţi dai seama ai spus ceva ce l-a suparat. Sau poate din contră,tu eşti cea care îl ignoră pe el. Ai grijă la ceea ce spui şi la modul în care abordezi lucrurile. Uneori problema poate să pornească de la tine.

Are nevoie de spaţiu

Dacă îl sufoci in fiecare zi cu mesaje si cu apeluri telefonice,tot ce vei primi de la el va fi o distanţare. Acesta va fi modul lui prin care îţi va spune că exagerezi şi că are nevoie de spaţiu. Oricât de mult ar ţine la tine,are si el nevoie de puţină independenţă.