„Copiii regali au un impact pozitiv asupra vânzărilor de haine şi jucării pe care le afişează în public. În acest sens, ei au un efect simlar asupra brandurilor precum mama lor, ducesa de Cambridge, care, precum legendarul rege Midas, pare să transforme în aur tot ce atinge“, a explicat şi directorul executiv al Brand Finance.   

Kate Middleton are grijă ca fiecare apariţie ca copiilor să fie impecabilă. Astfel că George, băiatul cel mare al cuplului, nu va purta niciodată pantaloni lungi în public şi nici Prinţesa Charlotte altceva în afară de rochiţe. Motivul? Stilul celor doi copii este strâns legat de tradiţionalismul familiei regale.

“Dacă te uiţi la poze cu regalităţi la vârste fragede, de la Prinţesa Anne la Prinţesa Charlotte, veţi observa că ei tind să poarte rochiţe baby-doll când sunt în public alături de părinţii lor. Ştiţi voi, look-ul curat, tradiţional”, a declarat expertul regal Marlene Koenig.Nu există nicio restricţie în privinţa purtării pantalonilor pentru Prinţesa Charlotte, cum, de altfel, nu există una nici pentru Ducesa de Sussex. „Nu sunt reguli care să interzică pantalonii. Dacă Ducesa este în public alături de Charlotte, cel mai probabil, Prinţesa va purta o rochie, având în vedere vârsta ei. Acelaşi lucru se aplică şi pentru portretele oficiale. Mă aştept ca atunci când copiii sunt acasă şi se joacă în grădină să poarte haine casual, mai lejere”, a adăugat Marlene Koenig.


Sursă: hellomagazine.com