Fie că vrei un interior romantic,clasic,retro sau tradiţional,mobilierul şi decoraţiunile din fier forjat se potrivesc de minune. Fierul forjat este un material foarte prizat pentru decorarea casei,chiar dacă este utilizat mai des pentru mobilierul de grădină.

 

 

Decoraţiuni interioare din fier forjat:accesorii pentru dormitor

 

Fierul forjat se potriveşte la fel de bine în sufragerie,şi în dormitor. Există o mulţime de modele de paturi din fier forjat – pat cu baldachin,pat cu căpătâi din fier forjat-,comode din fier forjat cu rafturi de sticlă,oglinzi în rame de fier forjat... toate acestea sunt menite să dea un aer special camerei în care te culci. Dantelăria specifică în metal dă un aer liniştitor,aşezat,şi invită la visare. O lampă de căpătâi cu picior din fier forjat sau un lampadar din acelaşi material pot completa frumos tabloul.

 

 

Decoraţiuni interioare din fier forjat:obiecte pentru sufragerie

 

Fierul forjat dă un aer elegant sufrageriei. Culoarea sa neagră poate contrasta plăcut cu tapiţeria albă a mobilelor sau cu albul pereţilor şi tavanului. Poţi alege draperii sau perdele în alb şi negru,ca element unificator. În living,poţi folosi măsuţejoase cu blat din sticlă şi structură din fier forjat,sau canapele de tip banchetă,din acelaşi material. Pe pereţi,sfeşnicele din fier forjat sau suporţii din fier forjat pentru aplice vor da un aer elegant – la fel şi un lampadar din acelaşi material.

 

 

Decoraţiuni interioare din fier forjat:cum le cureţi

 

Ca orice alt metal,fierul forjat trebuie curăţat şi întreţinut. Crema de curăţare conţine particule fine de marmură,care permit eliminarea murdăriei fără a risca să zgârii metalul. Dacă fierul forjat e foarte murdar,trebuie spălat cu apă cu săpun şi amoniac (o lingură la un litru de apă).

Credit foto:V V Art &Design