Berbec

 

Motto-ul nativilor născuţi sub acest semn zodiacal este „Acum! Acum! Acum!“ Ei sunt cei mai impulsivi şi nerăbdători dintre toate semnele zodiacale. Pentru că nu prea ţine cont şi de părerile celor din jur,el se dovedeşte a fi uneori…imatur.

 

Taur

 

Posesivi şi materialişti câteodată,nativii Tauri excelează la capitoul egoism. Mai mult,întrucât se dovedesc a fi foarte încăpăţânaţi,ar fi bine să stai departe de discuţiile contradictorii cu aceştia. Deoarece uneori sunt foarte leneşi,nativii născuţi sub această pecete astrologică pot fi foarte greu urniţi din loc.

 

Gemeni

 

Au atât de multe personalităţi diferite că nu ştii niciodată cum va reacţiona într-o anumită situaţie. Atunci când discuţi cu un nativ Gemeni,nu te aşteapta să scoţi multe cuvinte. Şi asta  pentru că lor le place să se audă vorbind.

 

Rac

 

Precaut şi timid,nativul născut sub această pecete astrologică poate fi cu greu convins să iasă din zona lui de confort. Mai mult,pentru că este o fire sensibilă,trebuie să ai mereu grijă ce anume îi spui,deoarece chiar şi cel mai mic lucru îl poate ofensa.

 

Leu

 

Încrezător în forţele proprii şi cuceritor,Leul te va fermeca de la prima întâlnire. Îi place să fie în centrul atenţiei,motiv pentru care are impresia câteodată că toată lumea se învârte în jurul său.

 

Fecioară

 

Fii mereu prudent în preajma unui nativ născut sub semnul zodiacal Fecioară,pentru că are tendinţa de a-i judeca pe cei din jur. Perfecţionişti din fire şi orientaţi spre detaliu,Fecioarele nu te va băga în seamă decât dacă au un interes ascuns.

 

Balanţă

 

Plănuieşti să mergi la cină cu o Balanţă? S-ar putea să te prindă micul dejun,deoarece aceasta va va cântări toate opţiunile posibile,lucru ce poate dura şi ore. O Balanţă va abandona propriile sale valori pentru ca toată lumea din jur să fie fericită.

 

Scorpion

 

Ar fi bine să nu greşeşti de faţă cu un Scorpion,pentru că el nu uită niciodată,şi există mari şanse să-ţi facă viaţa grea. Mai mult,puterile de manipulare pe care un Scorpion le are îţi poate afecta serios sănătatea mentală.

 

Săgetător

 

Săgetătorii sunt cinstiţi şi greu de cap,motiv pentru care ajung uneori să fie lipsiţi de tact. Au impresia că ei ştiu totul şi foarte rar ascultă şi părerile celor din jur. Iubesc adrenalina şi dacă nu au parte de o aventură nouă şi interesantă,se plictisesc foarte repede.

 

Capricorn

 

Capricornii sunt atât de prinşi de propriile idei încât cu greu renunţă la ele. Un Capricorn nu se va gândi de două ori cu privire la a se folosi de cineva pentru propriul beneficiu.

 

Vărsător

 

Nativii născuţi sub această pecete astrologică au mereu tendinţa de a-i judeca pe cei din apropierea lor. Ei trăiesc atât de mult în propriul glob de cristal,încât cu greu se pot detaşa de mediul în care trăiesc.

 

Peşti

 

Pentru că de cele mai multe ori sunt foarte distanţi,Peştii nu observă nevoile celorlaţi. Deşi se presupune că acest semn zodiacal este cel mai vechi şi cel mai înţelept dintre toate semnele,este surprinzător de credul.