Berbec

Deşi la prima vedere cu greu i-ai putea găsi un cusur,bărbatul născut sub acest semn zodiacal,este extrem de posesiv. Atunci când se implică într-o relaţie o face cu toată inima şi din acest motiv îi este mereu frică că te va pierde. Să nu te miri dacă-ţi va controla pe ascuns telefonul sau dacă va scrâşni din dinţi puţin când va auzi că vrei să ieşi în oraş doar cu fetele.

Taur

Adori să ieşi cu prietenele tale la cumpărături,iar dacă ai văzut o rochiţă care-ţi place extrem de mult nu eziţi să ţi-o achiziţionezi. Ei bine,toate aceste mici plăceri vor deveni istorie dacă nu vei găsi o modalitate prin care să temperezi zgărcenia bărbatului Taur. Este ceva mai calculat din fire şi-şi înnoieşte garderoba cu un obiect vestimentar doar dacă are absolută nevoie de el. Priveşte şi partea pozitivă a lucrurilor,deoarece alături de ei vei avea mereu economii.

Gemeni

Principalul defect al celui născut în această zodie este faptul că este extrem de independent. Nu te va întreba niciodată ce planuri ai,nu se va consulta cu tine într-o problemă ce vă priveşte pe amândoi,ci va lua de fiecare dată singur deciziile,pe care ţi le va comunica ulterior. Cu alte cuvinte,el va fi cocoşul în casă şi va trebui să te încrezi în hotărârile lui,fără a avea prea multe cuvinte de spus.

Rac

Dacă de multe ori încăpăţânarea poate fi o considerată o calitate ce denotă perseverenţă,în cazul bărbaţilor aflaţi sub acest semn astral,încăpăţânarea este cel mai mare defecet la lor. Dacă îşi pun ceva în cap,îţi va fi aproape imposibil să-i faci să se răzgândeacă.

Leu

Uneori ţi se pare că iubitul tău suferă de transplant brusc de personalitate,deoarece îşi schimbă dispoziţia de la o oră la alta. Îţi este şi frică să spui ceva,întrucât nu ştii în ce dispoziţie va fi şi cum va interpreta ceea ce ai spus. Ei bine,acest temperament când vulcanic,când calm este un defect pe care nu ţi-ai dori ca partenerul tău să-l aibă,deoarece nu ştii când vei putea conta pe el şi când nu.

Fecioară

Gelozia,bat-o vina! Dacă la început te vei simţi flatată că iubitul tău este un pic gelos,pentru că este un semn că te iubeşte,după un timp această gelozie,de cele mai multe ori absurdă,va fi cea care vă va şubrezi relaţia. Nu vei putea să faci niciun pas fără acordul lui,te vei simţi controlată şi nu vei putea ieşi din casă fără ca el să-ţi aprobe ţinuta.

Balanţă

Iubitul tău este perfecţiunea întruchipată! Din păcate,această calitate a lui,este şi cel mai mare defect,deoarece este extrem de exigent cu cei din jur şi nu se mulţumeşte cu jumătăţi de măsură. Comportamentul tău,vestimentaţia,totul trebuie să fie perfect. Nu poţi să ai îndoieli,ci dimpotrivă,trebuie să fii mereu sigură pe tine.

Scorpion

Dacă bărbatul născut în zodia gemenilor este independent şi nu ascultă de cei din jur,scorpionul ia hotărârile doar după ce se consultă cu cei din jur,sau mai rău,face ce-i spun cei din jur. În unele împrejurări poate fi considerat băiatul mamei,deoarece nu face un pas fără să-i ceară părerea.

Săgetător

Dacă ai ce să-i reproşezi partenerului tău,este faptul că este total lipsit de tact. Este genul de persoană care spune ceea ce gândeşte fără a-i menaja pe cei din jur. Este de o sinceritate dezarmantă,însă acest lucru te pune de multe ori în situaţii stânjenitoare.

Capricorn

Este un cuceriror prin definiţie. Deşi nu se implică într-o relaţie fără să simtă ceva pentru persoana în cauză,asta nu înseamnă că nu va flirta cu femeile din jurul lui. De cele mai multe ori toate complimentele pe care le face sunt inofensive,dorind doar să dovedească ce putere de seducţie are. Totuşi,este bine să fii mereu prin preajmă,pentru ca flirtul să nu se trasforme în ceva mai mult.

Vărsător

Ţi-ai dori să ai lângă tine o persoană care să-şi dorească să reuşească în viaţă,să aibă o carieră de succes şi o situaţie financiară stabilă,însă lângă un partener născut în această zodie,aceste lucruri vor fi greu de atins. Îi place să se complacă în situaţia în care este şi va fi greu de convins să încerce să-ţi depăşească condiţia.

Peşti

Bărbatul ghidat de aceste astre este extrem de timid şi visător. Deşi vei putea să te bazezi mereu pe el,acest lucru nu înseamnă că va ieşi în faţă să rezolve o problemă. Nu va fi niciodată un lider,iar tu va trebui să fii cea puternică,care să-l impulsioneze şi să-l scoată din carapacea sa.


Citeşte şi:

5 bărbaţi cu care nu vrei să ai o relaţie

De ce iubim bărbaţii