Berbec (21 martie – 19 aprilie)-Face totul în viteză
 
Cuvântul care te caracterizează este cu siguranţă „instinctul”. Îţi place să acţionezi întâi şi apoi să te gândeşti la consecinţele faptelor tale. Îţi îndeplineşti orice dorinţă imediat,căci tu eşti mereu prioritatea ta numărul unu. Şi cu toate acestea eşti veşnic nesatisfăcută de ceea ce ai...
 
Taur (20 aprilie – 20 mai)-Gânduri obsesive
 
Îţi ia timp să digeri tot şi,de cele mai multe ori,gândurile tale sunt obsesive. Ranchiună,remuşcări,dorinţă de răzbunare,amintiri care nu-ţi dau pace... Toate astea te frământă şi nu poţi trece mai departe. Trebuie să înveţi să dai pagina şi să trăieşti în prezent.
 
Gemeni (21 mai-21 iunie)-Personalitate dublă
 
Gemenii ascund întotdeauna un actor în ei. Le place la nebunie să-i amăgească pe cei din jur şi să se joace cu feţele personalităţii lor duble până când ceilalţi nu mai ştiu cu cine au de-a face. Atenţie ca lucrurile să nu-ţi scape de sub control...
 
Rac (22 iunie-12 iulie)-Trăiască mersul înapoi!
 
Carapacea Racului a fost special concepută pentru ca acesta să se ferească de pericole. Şi tu profiţi din plin de ea:de fiecare dată când nu poţi înfrunta o situaţie sau ţi-e greu să faci faţă unor încercări,te retragi în carapace căci altfel nu poţi suporta trista realitate. Categoric,Racii nu sunt făcuţi pentru această lume brutală...
 
Leu (22 iulie-22 august)-Narcisistul
 
Singura slăbiciune a Leului este egoul său supradimensionat,care-l face să alerge toată viaţa după o iubire himerică:el însuşi. Îi place mereu să fie în centrul atenţie,dar această tendinţă poate duce în timp la megalomanie...
 
Fecioară (23 august-22 septembrie)-Fobii şi inhibiţii
 
Fecioara este prin excelenţă zodia înclinată spre fobii şi manii:atacuri de panică,teama de microbi sau de a rămâne singură,toate îţi complică viaţa şi o fac adesea de nesuportat. Din păcate,nu ştii cum să te exteriorizezi şi ţii toatea aceste lucruri în tine.
 
Balanţă (23 septembrie-22 octombrie)-Marele indecis
 
Veşnic idecisă,Balanţa preferă să stea retrasă în loc să ia o decizie şi s-o ducă la bun sfîrşit. Ţii prea mult cont de ceea ce cred ceilalţi despre tine şi încerci să pari perfectă în faţa lor. De aceea eşti mereu foarte grijulie să nu-ţi şifonezi imaginea,iar asta nu le lasă să faci ceea ce ţi-ai dori cu adevărat.
 
Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)-Tendinţă autodistructivă
 
Pus în faţa unui eşec,Scorpionul are dendinţa de a se auto-sabota. De fapt,Scorpionul este meru la extreme şi nu găseşte niciodată măsura echilibrului. Excesul este cuvântul care l-ar caracteriza cel mai bine,atât în profesie cât şi în viaţa sentimentală.
 
Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)-Idealism fără limite
 
Problema unui Săgetător este că se încăpăţânează să creadă că totul este bun,iar lumea în care trăieşte este cea mai bună din lumile posibile... Însă face asta doar pentru a-şi ascunde prblemele. Fiind un naiv,este mereu predispus decepţiilor.
 
Capricorn (22 decembrie-21 ianuarie)-Încăpăţânat şi egoist
 
Îţi place să sacrifici profitul imediat pentru beneficii ulterioare. Problemele nu există atâta timp cât nu faci din ele probleme... Când îţi urmăreşti scopul poţi deveni adesea egoist şi rece. Nu-ţi palce ca ceilalţi să se amestece în treburile tale şi mai ales să-ţi arate unde ai greşit.
 
Vărsător (22 ianuarie-19 februarie)-Instabilitate extremă
 
Treci rapid de la o stare la extrema cealaltă,iar ceilalţi nu reuşesc niciodată să înţeleagă ce se întâmplă cu tine.Nu poţi să stai prea mult într-un loc pentru că te plictiseşti. Ai mereu nevoie de ceva nou,iar cei din jur nu pot ţine pasul cu tine. Ce sa faci într-un singur loc când sunt atâtea de făcut şi de văzut?!
 
Peşti (20 februarie-20 martie)-Dependenţi şi vulnerabili
 
Influenţabili,uşor impresionabili şi vulnerabili,asta se spune despre Peşti. Pentru că îşi găsesc foarte greu echilibrul şi nu pot sta pe propriile picioare,Peştii vor fi mereu depnedenţi de ceva:de ceea ce fac,de o persoana,de o idee,orice îi ajută să treacă peste furtunile din viaţa lor.