Dieta pentru un abdomen plat

Slăbeşte rapid cu citrice

Ziua 1

Mic Dejun:o portocală tocată cu trei linguri de musli şi 125 grame de iaurt degresat;
Gustare:jumătate de grapefrut;
Prânz:sos preparat din o lingură de ulei cu o lingură cu dulceaţă de portocale şi una cu suc de portocale. Câteva aripi de pui se dau prin sos şi se prăjesc,apoi adaugi şi o portocală;
Gustare:jumătate de grapefrut;
Cina:un grapefrut roz,două mandarine,un kiwi,o banană mică,limonadă şi un pahar cu lapte;

Ziua 2


Mic Dejun:shake din iaurt degresat şi trei mandarine;
Gustare:o banană mică şi o mandarină;
Prânz:două andive şi o portocală se amestecă cu 125 grame iaurt degresat,cu suc de portocale,cu lămâie,cu verdeaţă şi cu condimente;
Gustare:200 ml suc de portocale roşii;
Cina:100 grame salată verde,o jumătate de legătură de ceapă verde,o portocală tăiată bucăţi,50 grame creveţi şi zeama de la o lămâie,o lingură mare de iaurt degresat,ulei de măsline,oţet şi o felie de pâine neagră;

Ziua 3

Mic Dejun:100 grame de brânză degresată,o mandarină şi jumătate de portocală;
Gustare:jumătate de portocală şi o felie de pâine uscată;
Prânz:Prepară o salată din roşii,salată verde,castraveţi,ardei,ceapă şi un ou fiert. Peste ea adaugă o lingură de smântână slabă,o lingură cu suc de portocale şi una cu suc de lămâie,usturoi şi piper;
Gustare:o felie de pâine uscată şi o lingură cu dulceaţă de citrice;
Cina:şniţel de vită cu sos de portocale. Prepară 100 grame de şniţel în puţină grăsime. Fierbe 30 grame de orez peste care să adaugi un sos din ceapă tocată,condimente,o jumătate de portocală tocată,apă,smântână şi condimente;