Merişoarele topesc grăsimea

Originare din America de Nord,merişoarele îmbunătăţesc metabolismul şi sistemul digestiv,iar asta te va ajuta să slăbeşti. Acizii organici din merişoare dizolvă depozitele de grăsime din organism. În plus,datorită numărului mare de antioxidanţi,vei avea o piele mai fermă şi un ten întinerit. Consumă-le în prima parte a zilei,în special dimineaţa,pentru un plus de energie şi vitalitate.

Sucul de merişoare,un deliciu

Dacă nu ai timp să le mănânci în starea lor naturală,prepară-ţi un suc de merişoare şi bea cât mai mult. Băutura se obţine din merişoare coapte,însă dacă nu îţi place gustul,îl poţi combina cu sucul de mere. Sucul de merişoare merită încercat,mai ales dacă eşti la dietă,deoarece îţi va furnizaenergiepe tot parcursul zilei şi foarte multe vitamine,printre care vitamina A,vitamina C,betacaroten,fibre,calciu,potasiu,fosfor,mangan şi sodiu. Pe lângă asta,e bine de ştiut că acest suc te va proteja împotriva infecţiilor urinare şi va împiedica bacteriile să se aşeze pe pereţii vezicii.

Citeşte şi Aşa scapi de colăceii de la spate

Fii în formă cu smoothie de merişoare

Dacă sucul de merişoare se prepară foarte uşor şi e foarte bun la gust,încearcă şi un smoothie de merişoare. Va deveni,pe loc,favoritul tău.

Reţetă smoothie

3 sferturi pahar cu gheaţă

1 ceaşcă lapte de migdale

1 linguriţă gem de merişoare

 

Pui toate ingredientele într-un blender şi le amesteci. Vei obţine o băutură savuroasă.

Dieta cu merişoare

Dimineaţa:un pumn de merişoare proaspete,o felie de pâine integrală cu brânză de vaci

Gustare:un suc de merişoare

Prânz:o salată verde

Gustare:un smoothie de merişoare cu iaurt

Seara:un peşte la grătar

Atenţie!

Nu ai voie să consumi produse de patiserie,prăjeli sau produse de tip fast-food. Axează-te în dietă pe carne slabă,legume şi fructe.

Surse foto Keyword-suggestions.com,hovkonditorn.blogspot

Citeşte şi Bea zinlic smoothie de avocado şi vei slăbi