Bărbatul, Don West, a mers însoţit de un chitarist la patul soţiei lui, care se află într-un azil din Charlotte. Şi nu oricum, ci îmbrăcat în Moş Crăciun. 

El a vrut cu tot dinadinsul ca partenera lui de şase decenii să poată celebra într-un fel sărbătorile de iarnă, deşi este imobilizată la pat şi este hrănită cu ajutorul unui tub. 

„Ştiu că urmează sfârşitul. Sunt conştient. Şi sunt pregătit pentru asta, pentru că finalul nu este atât de rău. În fiecare zi îi spun că o iubesc, iar ea ştie că îi vorbesc şi îmi răspunde. Comunicăm cu mâinile şi ochii”, a spus Don West.


Femeia se află într-un azil încă de anul trecut, după ce a suferit un atac cerebral. Deşi au petrecut împreună şase decenii, bărbatul vorbeşte cu multă dragoste de ea. 

„M-am îndrăgostit pe loc. Şi nu mi-a trecut de atunci. Încă dansez cu ea. Ea stă întinsă pe pat, iar eu îi spun: «Jackie, acum tu şi cu mine vom pretinde că dansăm». Şi îmi pun mâinile în jurul ei, iar ea îmi pune mâinile pe piept. Am avut o viaţă grozavă”, a mai spus bărbatul în vârstă de 90 de ani.


Sursă: ctvnews.ca