Drama Valentinei Pelinel. Fratele ei a murit la 10 zile de la naştere. Dar vedeta nu a mers niciodată la mormântul lui. Micuţul s-ar fi născut prematur, dar organismul lui nu a avut forţă să lupte. A murit când Valentina Pelinel avea abia 1 an.

Drama Valentinei Pelinel. Fratele ei a murit

„S-a născut cu un an înaintea mea, tot în decembrie (n.r. ziua ei e pe 8 decembrie), prematur, la şapte luni. N-a apucat să trăiască decât zece zile şi a murit. Şi eu m-am născut tot prematur, la opt luni, iar mama a avut mari emoţii şi cu mine. Durerea a fost foarte mare, ne e greu să vorbim despre asta. Nu am fost niciodată la mormântul lui, nu am vorbit niciodată cu mama despre asta. Îl chema Cristian, pentru că se născuse înainte de Crăciun, dar n-a apucat să fie botezat', a povestit Valentina, vizibil afectată de această tragedie petrecută în familia sa.

Valentina Pelinel, însărcinată cu gemeni

În prezent, soţia lui Cristi Borcea suferă. Soţul ei a fost arestat, din nou, la 7 luni după ce fusese eliberat. Acum se ocupa în continuare, singură, de Milan şi se pregăteşte să devină mamă de fete gemene.

„Fac şi acum sport, exerciţii uşoare cu profa Luminiţa Nicolescu. Mai merg şi la masaj şi la câte un tratament pentru hidratarea facială, dar destul de rar pentru că nu am timp. În ceea ce priveşte garderoba, nu mi-am cumpărat prea multe, ci doar câteva chestii care să ţină burtica. Mă mai servesc de la domnul Cristi cu geci, cu pulovere sau treninguri', a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.