Când e momentul să scapi de energia negativă?

Recomandat ar fi de fiecare dată când a avut loc o situaţie tensionată,cum ar fi o ceartă,o despărţire,o vizită din partea unor oameni negativi,un eveniment stresant,după ce ai fost răcită,când te muţi într-un spaţiu care a mai fost locuit înainte.

Salvie sau palo santo

Acestea două reprezintă cele mai la îndemână şi mai căutate metode de a purifica energia blocată,negativă stagnantă şi de a o transforma într-un vibrantă şi plăcută. Tot ce trebuie să le faci este să le arzi şi să laşi aroma lor să se împrăştie prin toată încăperea. Încearcă-le şi tu şi vei vedea cât de bine te vei simţi după!

Aerul curat

Deschide larg ferestrele şi lasă aeriseşte toate încăperile. Ai putea în acelaşi timp să dai deschizi robinetul şi să laşi apa să curgă câteva minute bune.

Uleiurile esenţiale

Uleiurile esenţialesunt una dintre metodele favorite de a purifica aerul şi energia de acasă şi de la birou. Extraordinar de benefice sunt uleiurile de lemn de santal,eucalipt şi de lavandă.

Cristalele

Cristalul alb şi turmalina sunt recomandate pentru curăţarea energiei. Înainte de a le folosi trebuie să le laşi 7 zile în sare de mare pentru a le curăţa sau câteva minute sub jetul apei dacă nu ai timp.

Citeşte şi:10 cristale care-ţi dau o stare de bine

Sarea de mare

Sareaeste cunoscută pentru proprietăţile ei de a absorbi energiile negative. Presară sare de mare în colţurile camerelor,las-o pentru câteva ore,apoi aspiră bine locul. Deasemenea,poţi amplasa şi un cristal de turmalină pentru aceleaşi rezultate.

Muzică şi lumânări

Poţi reechilibra spaţiul în care locuieşti cu ajutorul unor lumânări parfumate şi a unei muzici de frecvenţă înaltă. Sunt cunoscute beneficiile meloterapiei,care pe lângă faptul că îţi va da o stare bună,va îmbunatăţi vizibil energia casei tale. Un playlist cu muzică clasică poate fi alegerea potrivită. Sau de ce nu,muzica meloterapeutului nostru român,Gheorghe Iovu.

Curăţenia

Niciuna dintre aceste practici nu va funcţiona şi nu vei simţi vreo diferenţă dacă spaţiul în care locuieşti este dezordonat. Nimeni nu se simte bine într-o casă în care simţi că te sufoci din cauza lucrurilor împrăştiate peste tot şi totodată nici energia nu are pe unde să circule aşa cum ar trebui.

Citeşte şi:5 ponturi pentru o curăţenie rapidă