Extractul de gălbenele este un remediu foarte iubit şi cunoscut,  având de-a lungul istoriei multiple utilizări,atât în domeniul cosmetic,cât şi în cel medical. Acest extract este benefic atât pentru pielea uscată,cât şi pentru cea deteriorată. Acesta stimulează regenerarea rapidă a ţesutului,având calităţi cicatrizante,antiinflamatoare,nutritive şi emoliente. De asemenea,este foarte eficient şi sigur pentru zona sensibilă a ochilor,unde prevenie apariţia ridurilor.

Pentru a pune şi mai mult în valoare esenţa vindecătoare a plantelor medicinale,printre care şi gălbenelele,Ceta Sibiua dezvoltat o serie de creme în care reţetelor de altădată li s-a alăturat un biocomplex lipidic unic şi inovator pe piaţa românească.

Fosfolipidele,deşi puţin cunoscute,sunt vitale pentru sănătatea şi frumuseţea pielii. Acestea previn îmbătrânirea pielii tinere şi ajută la regenerarea celei mature,fiind o parte componentă a membranei celulare.

Fosfolipidele întăresc eficacitatea principiilor active ale plantelor,le transportă spre straturile profunde ale pielii şi ajută la asimilarea acestora în profunzime.

Una dintre cele mai apreciate produse din gamă este Crema de faţă esenţială cu gălbenele şi fosfolipide.Calmează şi regenerează pielea,asigurând echilibrul tenului. Acestă cremă formează un strat protector ce menţine nivelul normal de sebum şi reduce deshidratarea. Pielea rămâne catifelată şi suplă,iar hidratarea se menţine chiar şi după spălare. Crema este şi o excelentă bază de machiaj.