Toţi au fost şocaţi să afle că multimilionarii oferă studenţilor internship-uri neplătite. Mai mult, mulţi sunt de părere că aplicanţii trebuie să aibă grijă, pentru că s-ar putea ca aceste job-uri să fie în afara legii. 

Potrivit Departamentului Muncii din SUA,  în urma stagiului, studentul trebuie să dobândească "competenţe similare cu cele pe care le-ar dobândi într-un mediu educaţional", lucru care nu se aplică şi în acest caz. În mare parte, familia Kardashian oferă experienţă în organizarea casei. Alte cerinţe includ plimbarea câinilor, shopping-ul sau împachetarea cadourilor. 


Ceea ce a şocat pe toată lumea a fost că job-ul nu este remunerat, singurele beneficii ale angajatului fiind experienţa acumulată şi posibilitatea de a obţine un credit pentru colegiu. 

Pe de altă parte, cerinţele sunt destul de exigente. Candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele criterii: să fie student, să deţină maşină, să locuiască ăn Los Angeles şi să aibă posibilitatea de a lucra lunea si miercurea, între 9.30 şi 18.00.

Cei care au aplicat deja au venit cu păreri negative despre familia Kardashian, spunând că job-ul presupune o serie de lucruri inutile şi că oamenii nu cu care intri în contact nu sunt tocmai drăguţi. Ceea ce i-a atras însă pe tineri a fost celebritatea angajatorului. 

Sursă: boredpanda.com